Hond Plotselinge gedragsverandering – Tekenen en Tips

Sinds we onze geliefde honden, we doen ons best om hen de beste zorg en opleiding, zodat hij / zij kan worden als vriendelijk, gedragen en als een heerlijke plek voor iedereen. Maar het is triest dat we nooit kon ze stoppen om gedrag te veranderen als ze ouder worden. Plotselinge agressie, in stemmingen of andere onnodige gewoonten kunnen leiden uw hond te bijten en te kwetsen, dus andere problemen, zoals doktersrekeningen en proces aan te spannen.

Agressie bij honden is gedefinieerd als een bedreiging van schadelijk gedrag gericht op een ander dier of persoon. Het kan gaan om grommende, grommen, happen, happen, bijten, of longeren. Een hond kan agressief voor zowel gedrags-of medische redenen, of een combinatie van beide. Op sommige onderzoek, kunnen de borden variëren, afhankelijk van de hond geslacht, hun bezitterigheid, territorialiteit, dominantie of angst, terwijl op oudere honden, bepaalde hormonen of gebrek aan hormonen kan de oorzaak van de plotselinge verandering in gewoonten en gedrag, en kunnen tekenen op ziekte. Het is het eerste aangeraden om onmiddellijk medische hulp zoeken. Neem de hond naar een dierenarts naar de bron van de pijn te diagnosticeren en te beheren behandeling, indien nodig.

De gebruikelijke tekenen van agressie zijn grommen, grauwen, blaffen, gekrulde lippen, longeren en een algemene dreigende houding, waar de hond is gespannen en klaar om te breken. Er zijn andere indicaties, zoals springen of bevestiging, of zelfs in je weg die veel minder een probleem en gaan vaak genegeerd als ze niet vergezeld gaan van de andere, meer ernstige symptomen. Een van de meest onbegrepen vormen van agressie is die welke voortvloeit bij oudere honden ineens, vooral wanneer die honden zijn volgzaam geweest, zelfs onderdanig, voor de meeste van hun leven. Oudere honden in het bijzonder kunnen genieten van pups, maar vanwege hun hogere leeftijd en een verminderde conditie, ze zullen ze alleen tolereren voor een tijd. Na een zelfbepaalde aflossingsvrije periode, laten ze de puppy weten dat ze genoeg had in een stevige en krachtige manier. In de meeste gevallen wordt dit bericht verzonden met een snap dat is alles wat schors en geen bite. Probeer te vertragen de jongere hond, hem leren om voorzichtig met anderen vooral bij oudere hond, zou dit kunnen helpen.

De meest voorkomende verborgen oorzaken van agressie bij oudere honden is het begin van artritis, waardoor ze niet alleen minder in staat om met andere honden, maar ook potentieel kwetsbaar en defensief als gevolg. Artritis bij honden is helaas zeer vaak voor, een gevolg van genetische factoren, dieet, of zelfs over-oefening. Als artritis wordt veroorzaakt door een hond pijn, dan kunnen ze uithalen, niet alleen op andere honden, maar ook op jou. Het wordt aanbevolen om te wandelen en honden uit te oefenen met artritis in de ochtend en in de namiddag, terwijl het weer niet warm. Ook vindt de hond op een koele en veilige plek in het huis om te rusten en slapen om de pijn te verlichten artritis en ook, ver weg van het worden aangeraakt door anderen, maar worden ware, laat hem niet het gevoel te worden geïsoleerd. Zijn reguliere medicatie op artritis en ook verhaal controle op het gewicht van de hond. Zie uw dierenarts als artritis is een mogelijkheid, want er zijn tal van stappen die u kunt nemen om het probleem aan te pakken, van voedingssupplementen tot massage en acupunctuur, en een vernieuwde oefening regime. Anti-inflammatoire geneesmiddelen zijn effectief, maar het beste links als een laatste optie, zorg voor een deskundige dierenarts te gaan, kan deze medicatie kost een beetje goed en ze kunnen worden ruw op de maag van de hond, en omvat deze bijwerkingen.

Angst geïnduceerde agressie is een van de meest voorkomende vormen van agressie dat PET voogden zullen ervaren. Een angstige hond preventief staking als ze zien een gevaarlijke situatie. Kijk voor een angstige hond als een hond die toont een verscholen staart, trok-back oren, horizontaal ingeschoven lippen of een afgewend blik. Hij of zij zou zijn lippen likken of geeuwen. Als je dit ziet, houd uw hond of aanpak zeer zorgvuldig. Het is mogelijk om een hond angst te sussen, maar een springkussen grote hond kan een angstige hond laten schrikken in een aanval. Als je een angstige hond, een hond park is niet een goede plek voor hem of haar. Beschouw het onderwijs van uw hond vertrouwen in zeer gecontroleerde omstandigheden met vriendelijke rustige honden voordat u hen blootstellen aan de wildernis van een hond park.

Medische kwesties, zoals hypothyreoïdie, epilepsie, inbeslagneming, waterhoofd en trauma’s zijn zeer waargenomen voorwaarden bij de hond voorwaarden, meestal honden in deze landen moeten altijd voorzichtig worden behandeld omdat zij niet volledig bewust van wat ze doen. Voorspellen agressiviteit in deze gedragingen kan het moeilijk zijn. Dit is omdat agressie emoties en een hond emoties variëren, afhankelijk van de situatie. En er is zelfs niet geschikt is agressie. Aanvallen en hypothyreoïdie zijn beide weten agressie in eerder sociale honden kunnen veroorzaken. Als uw huisdier plotseling agressief naar andere honden, moet u een dierenarts controleren hem of haar uit voordat je met de gedrags-probleem.

Goede PetSafe en onmiddellijke erkenning van deze hond gedrag te veranderen en uit te rusten genoeg kennis over hoe om te gaan met deze veranderingen adequaat zal de beste oplossing.

De Beste Hond voor allergielijders
Dog Treats – Verwen uw hond
Killer Hornets
Bedreigde gorilla’s
Pet Doors Maakt Pet Eigenaar leven een stuk gemakkelijker
Gepersonaliseerde Custom Dog Tags – niet alleen voor Soldaten Anymore
Wat te verwachten van een Reddingshond Rottweiler
A Guide To Pommeren Honden
Hondentraining basics
Kat Gedrag – Wat maakt een kat … een kat?
Cat Sores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create