Hoe u uw hond thuis alleen te laten

Reist u deze zomer? Hebt u thuiskomen in petsitting rampen? Als dat zo is, bent u in goed gezelschap!

De meeste honden ouders hebben geen kwaliteit hond zorg die ze op kan rekenen. In onderzoek dat Canine Koninkrijk heeft uitgevoerd, hebben we ontdekt dat maar liefst 9 van de 10 honden ouders zijn bezorgd over de zorg van hun hond familie ontvangt wanneer ze weg zijn. Helaas, ze zijn recht om te worden betrokken. Veel honden ouders terug te keren naar zieken of emotioneel radeloze canines.or erger nog, geen hond gezin at all. In de meeste gevallen worden honden ofwel verloren gaan wanneer de gasten bezoeken of wanneer ze worden bekeken door een verzorger.

Wat kunt u nu doen om uw hond veilig

Het creëren van een beter leven voor de Home Alone Dog, een belangrijke ebook voor hond ouders; Er zijn zoveel manieren om ervoor te zorgen – dat uw hond bezig gehouden, gestimuleerd en gelukkig elke dag – dat uw zorgverlener uw zorg emuleert, en weet hoe te voorkomen escapes.all noodzakelijke stappen die uw hond uit te verdwalen te voorkomen. Onze e-boek, Het creëren van een beter leven voor de Home Alone Dog, biedt een eenvoudige stap voor stap handleiding voor het beheer van pet zittenden en het vermijden van rampen.

Baanbrekend product te voorkomen en te herstellen van verloren honden!

Een van je vrienden, familieleden of ingehuurde hulp ooit liet de poort open? Heeft u een verzekering nodig om ervoor te zorgen u ooit uw hond niet verliezen? Nu, met de steun van de doorbraak satelliet-locatie-technologie, kunt u voorkomen en snel te herstellen honden die wel gaan missen.

RoamEO, een baanbrekend product in de satelliettechnologie voor honden, is een doeltreffend instrument voor honden die hebben of elkaar van je krijgt.

Hoe ‘t werkt

Net als andere GPS-tracking-apparaten, RoamEO maakt gebruik van signalen van de satelliet netwerk te lokaliseren waar uw hond is. Het is echter de enige GPS-tracking producten op de markt die geen gebruik maakt van zendmasten. Dit is belangrijk, omdat het signaal van cel torens kunnen hebben op lange vertragingen en ‘dode areas’-die zouden kunnen leven of dood voor je hond betekenen.

De kans dat uw hond zal gaan missen worden verhoogd indien deze situaties bestaan met uw hond familie:

Nieuw bij uw woning; nieuw voor je is; In de zorg van een hondenuitlater / petsitter; Je hebt bezoekers van elk type; Leren / weet niet ‘Kom!’ ; Te leren lopen aan de leiband / sleepboot / hard trekken aan de riem; Wanders / Jumps omheiningen; Streepjes de voordeur; Streepjes uit de auto deur; Critter chaser

Canine Koninkrijk Awards de RoamEO de Canine Koninkrijk Seal of Approval, en de hond Veiligheid Product van het Jaar om de volgende redenen:

1. Werkt Echte Tijd:

RoamEO stuurt een signaal om de 3 seconden. De meeste ‘huisdier trackers’ werken met een GPS / mobiel netwerk, dat een signaal om de 3 minuten in het beste of zelfs in een dag of twee in het slechtste geval – afhankelijk van uw mobiele service. Daarnaast moet je elke keer je een update op waar uw huisdier wordt geleid bellen.

Dit kan de verschil tussen leven en dood. We konden stoppen, maar er is meer.

Onze naaste evolutionaire verwant, de chimpansee
Wat maakt een Imperial Shih Tzu zo waardevol
Boston Terrier Pups Kleuren
De Amazing Monarch Butterfly
Soorten vogels
Alles over het vinden Bichon Frise pups te koop
Salamanders als huisdier
Hondenvoeding – het maken van onze Honden Gezonder
Ontdek de Top Tips van Hondentondeuse op dieet om uw hond gezond
Van Haarballen tot artritis, Pet Voedingsupplementering probeert op te lossen it All
Dog Training – waarom u uw hond het commando te leren Sit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create