Hoe om uw nieuwe hond zindelijk met Crate Training

Een gemeenschappelijk cadeau voor de feestdagen is een gloednieuw pup. Een leuke bundel van pluis in een mand met een fel gekleurd lint zijn kop is iets wat weinig mensen kunnen turn down, en genereert glimlach van iemand die het ziet. Met deze nieuwe klein lid van de familie, maar komt een paar verantwoordelijkheden. Het eerste wat u moet doen als u een nieuwe pup, is natuurlijk aan onbenullige trein – zelfs de schattigste puppy zal snel stoppen met zo een plezier als je constant hebt met het opruimen na. Gelukkig heeft onbenullige opleiding niet te moeilijk zijn, en er is een methode dat maakt het uiterst eenvoudig, de zogenaamde krat opleiding. Met krat opleiding, dan kan je veel gekapt op het bedrag van de ongevallen die u hebt om schoon te maken, en het bereiken van een huis-vriendelijke pup in geen tijd.

Begin met de aanschaf van een bench. De grootte van het krat is erg belangrijk – u wilt de hond te kunnen omdraaien en opstaan met gemak en een beetje van het verplaatsen van ruimte hebben, maar verder is de kist moet zo klein als je kunt krijgen. Het idee hier is het creëren van een omgeving die de puppy’s eigen kleine den wordt, een gebied dat zal hij instinctief niet wilt dat de badkamer inch Sinds hij de badkamer niet gebruiken hier, tenzij hij wordt verwaarloosd gebruiken, kunt u hier slaan hem ‘s nachts terwijl u slaapt, en terwijl u weg bent gedurende de dag. Dit wordt hem gebruikt om binnen en niet met behulp van de badkamer.

Voor stap twee moet je leren dat buiten het huis is de plek om de badkamer te gebruiken. Om dit te doen, zorg ervoor dat elke keer dat je hem laat uit zijn kist je hem rechtstreeks naar buiten en laat hem doen zijn bedrijf. Dit creëert een patroon in zijn geest, en het eindresultaat van dat patroon is met behulp van de badkamer buiten, niet binnen. U wilt ook om te waken over hem als hij gebruik maakt van de badkamer, en geef hem veel lof en aandacht wanneer komt. Hier ben je aantonen dat je wilt dat hij naar buiten om te onbenullig, en het versterken van het concept. Gelukkig piept, aandacht, en zijn favoriete snacks zal hem laten zien in een mum van tijd dat het naar buiten gaan is een zeer goede zaak te doen.

Helaas, die binnen ongevallen kan het gewoon niet helemaal worden vermeden. Terwijl je puppy niet het gebruik van de badkamer in het huis ‘s nachts of terwijl u weg bent, zal hij vroeger of later te doen, terwijl u thuis bent en kan niet worden aandacht. Het is nu jouw taak om hem te laten zien dat, terwijl het gebruik van de badkamer buiten is goed, doen binnen slecht is. Je moet een oogje op hem houden, en elke keer dat je hem te pakken met behulp van de badkamer, hem straffen. Berispte hem, en onmiddellijk hem naar buiten. Indien als hij eenmaal het huis uit, nog steeds gebruik maken van de badkamer, je wilt beginnen met lof hem om opnieuw te versterken het hele concept. Hem te bestraffen als je hem vinden via de badkamer binnenshuis zal het hele idee afdichting – dat buiten is goed, binnen is slecht. Let er echter wel, dat alleen jij hem straffen wanneer u daadwerkelijk vangen hem doen. Straft hem daarna kan verwarren hem, en hij is waarschijnlijk niet te begrijpen wat het precies is hij gestraft voor.

Het proces van krat opleiding is zeer eenvoudig, en er is echt geen veel van de betrokken inspanning. De sleutel is consistentie. Als je verblijf in overeenstemming met de kist, loven, en te straffen, het zal niet uw hond erg lang aan het idee te krijgen. De schoonheid van het gebruik van een krat is dat het eenvoudig, maakt het proces gaan sneller en met minder rotzooi op te ruimen, helpt om hem te houden uit de problemen, en krijgt hem gewend om in een krat. Als je de stok met het, zult u merken dat uw nieuwe aanwinst voor de familie zal gaan rechtstreeks naar buiten naar de wc elke keer, en al je zorgen te maken over is genieten hem.

Opleiding van een kat
Is uw hond Puggle Gedehydrateerde?
Horse Barn Onderhoudstips
Agressief gedrag voor katten
Animal Artists Don’t Get Enough Respect
Vijf stappen naar Groot-Duitse Herder Plaatjes
Ontdek de verschillende Dog Training Equipment: Harnesses, Halsters en halsbanden
Oneerlijk Beagle Fokkers: Waarom Pet Store eigenaren moeten stoppen met het Pups
Hond Gezondheidsproblemen
Sulcata schildpad
Krab Feiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create