Hoe maak je Chicken Coop Bouw Easy

Er is geen twijfel dat we zijn allemaal geïnteresseerd in hoe kippenhok eenvoud van de constructies te volgen en toepassen. Hier zijn een aantal richtlijnen die je kunt volgen.

Ervoor te zorgen dat er voldoende geplaatst watercontainers en kip feeders. De kip moet toegang hebben tot deze faciliteiten. Echter door hun instincten krabben kip liefde te maken een puinhoop van alles wees dus voorzichtig waar je deze plek. Als u niet wilt dat uitwerpselen te mengen met het kippenvoer en verdeel deze. Je zou kunnen plaats de kip feeder op een gemakkelijke hoogte aan de achterzijde van de kip. Zij zouden dan strekken hun nek om te eten, maar zou niet de bodem het voedsel met hun voeten. Dit werkt ook voor het water containers. De hele dag het water voorzien, moeten van hoge kwaliteit. Dit zou te maken kippenhok beheer gemakkelijker voor je.

Zorg voor een goede lichtbron voor je kip mensen. Om ervoor te zorgen dat ze direct zonlicht tijdens de dag de kip coop ramen zetten richting het zuiden. Het zou warmte voor de kip op koude tijden van het jaar en een uitstekende bron van ventilatie wanneer het wordt behoorlijk warm. Een elektrische bron van licht is ook heel belangrijk als je genoeg eieren te produceren in de loop van het jaar. Bijvoorbeeld voor elke 30-40 voeten je kon installeren een elektrische plafond licht. Het houdt ook de kip warm en geeft hen te leggen veel eieren.

Om Chicken Coop bouw makkelijk voor u, gebruik je gezonde verstand op elke mogelijke manier. Bouwmaterialen voor bijvoorbeeld moeten worden gebieden waarop de reiniging en ontsmetting zou niet moeilijk te doen. Ramen voorzien, moeten van de schuifdeur. Dit zou voorkomen dat ze rustgebieden op de kozijnen. Deuren moeten ook openstaan binnen niet naar buiten. Een ander belangrijk besluit zal het glooiende karakter van het terrein in het kippenhok te worden. We willen niet dat water gebruikt voor het reinigen van de samenwerking van de stagnerende uren of zelfs dagen blijven na. De vloer moet daarom worden verwezen naar helling naar de deur of ingang altijd water uit.

Om de kippenren zeer aantrekkelijk een blik op het uiterlijk en de vormgeving formaat te nemen. Zorg ervoor dat u een schets van uw ontwerp op een vel papier, zelfs voordat u begint. Kennis te nemen van de kleuren op het dak, de muren en het lichaam van de kippenren met verf. Het kippenhok mogen echter niet worden storend is voor de buren als het zichtbaar is aan hen of anders zouden ze gaan klagen. Breng geen prachtige tekeningen op de samenwerking om aandacht te trekken. Altijd onthouden om weg te gooien geen vuil of onkruid die vorm rond de kippenren. Zorg ervoor dat de instelling is aantrekkelijk.

Als je bezorgd bent over hoe u een kippenhok of maken op een grote of kleine schaal deze tips moet je gaan in de goede richting. Inderdaad, het maken van een kippenhok is dat makkelijk.

Er is geen twijfel dat we zijn allemaal geïnteresseerd in hoe te maken kippenhok bouw eenvoudig te volgen en toe te passen. Hier zijn enkele richtlijnen die je kunt volgen.

Zorg ervoor dat er op passende wijze worden geplaatst watercontainers en kip feeders. De kip moet toegang hebben tot deze faciliteiten. Echter door hun instincten krabben kip liefde te maken een puinhoop van alles dus wees voorzichtig waar je deze plek. Als u niet wilt dat uitwerpselen te mengen met het kippenvoer en verdeel deze. Je zou kunnen plaats de kip feeder op een gemakkelijke hoogte aan de achterkant van de kip. Zij zouden dan strekken hun nek om te eten, maar zou niet de bodem het voedsel met hun voeten. Dit werkt ook voor het water containers. De hele dag het water voorzien, moeten van hoge kwaliteit. Dit zou te maken kippenhok beheer gemakkelijker voor je.

Zorg voor een goede verlichting bron voor je kip mensen. Om ervoor te zorgen dat ze direct zonlicht gedurende de dag het kippenhok ramen gezet naar het zuiden. Het zou warmte voor de kip bij koude periodes van het jaar en een goede bron van de ventilatie als het erg warm worden. Een elektrische lichtbron is ook erg belangrijk als u wilt dat om genoeg eieren te produceren in de loop van het jaar. Bijvoorbeeld voor elke 30-40 voeten je kon installeren een elektrische plafond licht. Het houdt ook de kip warm en geeft hen te leggen veel eieren.

Om Chicken Coop bouw makkelijk voor u, gebruik je gezonde verstand op elke mogelijke manier. Bouwmaterialen voor bijvoorbeeld moeten worden gebieden waarop de reiniging en ontsmetting zou niet moeilijk te doen. Ramen voorzien, moeten van de schuifdeur. Dit zou voorkomen dat ze rustgebieden op de kozijnen. Deuren moeten ook open naar binnen niet naar buiten. Een ander belangrijk besluit zal het glooiende karakter van het terrein in het kippenhok te worden. We willen niet dat water gebruikt voor het reinigen van de samenwerking van de stagnerende uren of zelfs dagen blijven na. De vloer moet daarom worden verwezen naar helling naar de deur of ingang altijd water uit.

Om de kippenren zeer aantrekkelijk een blik op het uiterlijk en de vormgeving formaat te nemen. Zorg ervoor dat u een schets van uw ontwerp op een vel papier, zelfs voordat u begint. Kennis te nemen van de kleuren op het dak, de muren en het lichaam van de kippenren met verf. Het kippenhok mogen echter niet worden storend is voor de buren als het zichtbaar is aan hen of anders zouden ze gaan klagen. Breng geen prachtige tekeningen op de samenwerking om aandacht te trekken. Altijd onthouden om weg te gooien geen rommel of onkruid die vorm rond de kippenren. Ervoor te zorgen dat de instelling aantrekkelijk is.

Als je bezorgd bent over hoe je een kippenhok of maken op een grote of kleine schaal deze tips moet je gaan in de goede richting. Inderdaad, het maken van een kippenhok is dat makkelijk.

Als u ooit hebt willen kippenhokken te bouwen voor uw eigen persoonlijke of commerciële doeleinden, onze site bezoeken voor de meest up-to-date informatie over kippenhok plannen.

Wanneer Uw Weimaraner is agressief
Manx Katten
The Joy Of Silver Labrador Puppies
Teken In uw Labrador Honden
Dus U wilt een huisdier Cavia
Te handhaven Tank temperatuur met een Fish Tank Chiller
Planten giftig voor katten
Shih Tzu informatie
Vakantie Gevaren: De top drie bedreigingen voor uw hond deze winter en hoe een calamiteit voorkomen
Na uw Departed Loved One Sluiten at Heart door middel van een Urn Ketting
Aye-aye Feiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create