Hoe een Havanezer Give A Hair Cut

Havanese zijn zoet weinig leden van de Bichon breed ras en zijn losjes met betrekking tot de Bichon Frise. Hun speelgoed grootte maakt ze ideaal voor mensen die wonen in kleinere huizen, en hun speelse geest maakt ze ideaal voor gezinnen met kinderen. Deze schattige kleine honden zijn ook heel populair voor de show, en de AKC heeft zeer specifieke richtlijnen over hoe om uw Havanezer een knipbeurt te geven. Deze specifieke Havanese grooming tips moeten exact worden gevolgd wanneer u wilt uw Havanese in een grote wedstrijden laten zien.

Een Havanezer haar geknipt moet worden gedaan met ofwel een nummer 40 mes (in een paar knippen schaar) of een klein paar van grooming schaar. Doorgaans de enige haar dat moet worden gesneden is het haar rond de poten, en zelfs dan, maar net genoeg om de poten een meer ronde vorm. Afhankelijk van de show die u invoert, kunt u ook clip het haar rond de staart, en zelfs de haren in de oren.; Als u uw hond invoeren voor de show, en je besluit om je Havanezer de kapper te geven, is het belangrijk dat eerst en vooral, je slechts een nummer 40 mes te gebruiken in uw clipping scharen. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat u niet van de hond haar clip te nauw, of het risico lopen trimmen te veel af. De AKC staat slechts voor een klein bedrag van grooming als het gaat om de Havanezer, de voorkeur dat de hond zo veel van zijn natuurlijke uitstraling als mogelijk te behouden.

Het een ding dat je absoluut zijn toegestaan om te trimmen when geven van uw Havanezer een knipbeurt is de vacht rondom de poten. Niet te veel, maar, net genoeg geven ze een ronder uiterlijk. Ook wordt u uitgenodigd om het haar op de romp en liesstreek trim met een klein paar trimmen scharen, maar alleen zolang u zich aan de lengte richtsnoeren die kunnen worden gevonden op de AKC officiƫle website.; Als u nog geen plannen voor het tonen van uw Havanezer, echt dan het geven van uw Havanezer naar de kapper is niet zo groot een deal, zo ver als leidraad gaan. Je moet niet vergeten dat de Havanezer het algemeen wordt verondersteld dat zo natuurlijk mogelijk ziet er zo topknots en geamputeerde staarten en oren dient vermeden te worden zo veel mogelijk. Echt, hoewel, je bent de enige die kan beslissen hoe kort je wilt dat je hond bont te zijn. Als ze het grootste deel van hun tijd buitenshuis, kunt u overwegen het knippen van de haren op hun voeten en vaker dan wanneer ze een hond binnen gezicht.

Al met al, het meest belangrijke ding om te onthouden wanneer het geven van uw Havanezer een haar knippen, is dat het belangrijk is voor u om zo kalm mogelijk te blijven gedurende het hele proces. Het relatief vaak voor dat honden speelgoed meer dan enthousiast geworden tijdens het grooming proces, waardoor het moeilijker wordt gelijkmatig te trimmen. Kalm blijven, en kalmerende uw Havanezer mondeling tijdens het gehele proces zal bijdragen tot een aangename Havanezer grooming ervaring voor jullie beiden te garanderen.

Fiona Kelly is een lange tijd liefhebber van de Havanezer ras. Deze speciale speelgoed hond vangt het hart van allen die het zien, en deze auteur is geen uitzondering. Een van de belangrijkste onderdelen van het bezit van een deze speciale kleine honden is een goede Havanezer grooming routine houden, ook als uw hond niet geprepareerde voor de show. Als u op zoek bent naar de nieuwste Havanezer grooming tips dan is dit artikel is het een voor je.

Kat Gedrag Training
How to Get Rid van de krekels
Het kiezen van het juiste bed voor uw huisdier
Boston Terrier Gezondheid
Gemeenschappelijke Cat Ziekten
De Franse Bulldog
Leafy Sea Dragon Feiten
Dog nierstenen
Wat het kost om een Top Quailty Pet Vitamine
Problemen met het voorspellen Bichon Frise Training
Cat Eye Care-waarom het belangrijk is?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create