Historische Bulldog Informatie: Ferocious Hond in een oude wereld

Bulldog informatie over haar vroegste fokken geschiedenis, is een fascinerend verhaal. De geschiedenis achter de Bulldog heeft betrekking op de oude wereld met inbegrip van de Feniciërs, Britten en Romeinen. De Bulldog vindt zijn voorouders onder de oudste en grootste honden gebruikt sinds de prehistorie. Op dat moment, mensen, in Europa, Noord Afrika en Azië, gebruikte grote en moedige honden om hen te helpen jagen grote grazers.

Deze honden werden zulke enorme kracht dat ze aasde op grote dieren die terug zou vechten. Deze honden kunnen niet erg snel zijn of hebben een sterk gevoel van geur maar ze deden het goed te maken met hun moedige geest en enorme omvang. Als jacht metgezellen, de grote en roofzuchtige honden werd een vertrouwd en gewaardeerd lid van de menselijke huishouden.

Als hun menselijke familie kreeg de stabiliteit en onderhouden aparte huishoudens, de honden groeide goed geworden voogden. De band tussen de hond en de mensheid werd sterk gebaseerd op de wederzijdse behoefte voor elkaar. De hond gaf haar wildheid om vreedzaam samen met de mensheid voor voedsel en onderdak en was nodig voor de jacht, wachtdiensten en uiteindelijk de oorlog taken.

Enkele van de meest interessante Bulldog informatie betreft de prehistorische voorouder van de Bulldog ras, genaamd Molossers. Dacht komen van Epirus, Griekenland, molosser hond was een woeste hond gefokt door de Molossi stam. De Molossi stammen gebruikten de hond voor de jacht en als oorlog honden.

Een interessant weetje van Bulldog informatie en mythologie betreft de rol van de goden in de Bulldog prehistorische verleden. De geschiedenis van de Molossers, is verloren gegaan in de tijd, hoewel wordt aangenomen dat de oorsprong van het ras is in verband met Epirus, Griekenland. Een Griekse mythe vertelt van de meester vervalser Hephaestus, die creëerde een Demonesian bronzen hond. Hephaestus gaf de bronzen hond zijn eigen ziel. Zeus ontvangen Laeleps als een geschenk en door de tijd, de hond had verschillende eigenaars tot het in steen veranderd. Voordat Laeleps in steen veranderd, hij was de vader van vele afstammelingen, van wie de Mollosian waren afgedaald.

De Griekse Molossi stammen gefokte honden bekend als de Molossers. De Molossi trainde de honden als bewaker en oorlog honden. De vroege naam van deze hond is Canis Molossi. Tijdens de oude Griekse tijd, de Feniciërs, die belangrijk waren handelaren, verhandeld met de Molossi als wisselgeld item. De Feniciërs kwamen tot de grote honden betrekking tot een zeer waardevolle grondstof voor de handel zijn. Op deze manier, de Molossers, die hun weg naar de Brit ongeveer 800 voor Christus.

Historische Bulldog informatie vertelt de Britse stammen mensen, waaronder de Kelten, het fokken van de hond voor hun eigen doeleinden. De Keltische stammen gefokte de hond, zodat het kon hen te vergezellen op hun wilde zwijnen en wilde runderen jaagt. De Keltische en Britse stammen getraind de hond deel te nemen aan de oorlog en de honden hadden vaardigheid in het brengen van een ruiter naar beneden. De Romeinen noemden deze honden door de naam Pugnace Britannicii of Canis pugnax. Een latere naam gebruikt voor de hond was de globale Mouthed Honden van Brit.

De Pugnace zou grijpen een paard door de neus en door vast te houden op het paard zou zijn berijder buck af in een poging om de hond te verjagen. This honden manoeuvre was een verrassing voor de Romeinen toen zij eerst de Britse thuislanden binnengevallen. De Romeinen geprezen van de hond woeste natuur en zet hem in de arena als een strijder. Sinds die tijd heeft de hond’s ferocity zijn gefokt uit zodat wat overblijft is een goedmoedige, en een nog komisch metgezel.

Bobby Callahan houdt van de Bulldog het ras en als een eigenaar van meerdere Bulldogs heeft uitgebreide ervaring op het houden, fokken en houden veel honden. De Bulldog is bekend om zijn uitstekende karakter en is een vertrouwde en geliefde vriend zijn menselijke familie. Weten te komen over interessante Bulldog informatie in dit artikel.

Pasgeboren puppy Care is gemakkelijk gemaakt in een gezonde omgeving
Het voeden van uw Weimaraner Honden
Weet je echt je Labrador?
Vlooienbeten op honden
Voedsel voor huisdieren – Hoe om gezonde keuzes te Vind
Heupdysplasie bij Shih Tzu’s
Goblin Shark
Separatieangst bij honden
Dog gedragsmatige training: Communiceren met je hond in een doeltreffende manier
Yorkshire Terrier Training: Alles wat u moet weten
De Mopshond in jouw omgeving Fokker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create