Het vinden van Lost Labrador Retrievers

Hoewel escapalogy is geen probleem bij de Labrador Retriever, kunnen ze afdwalen van thuis uit te krijgen zou zijn vanwege hun nieuwsgierigheid, hun natuurlijke verlangen zwerven of erger nog, gestolen. Het is waar dat vinden ze ongedeerd hangt af van geluk, maar die zou niet willen om hun geluk te beproeven. Hier zijn enkele ideeën die u kunt gebruiken het vinden van uw verloren Labrador Retrievers:

1.Zoek uw plaats. Honden kunnen met name kleine krijgen in een aantal vreemde plekken in uw huis. Sommigen zullen misschien kruipen in plaatsen als afvoerleidingen, riolering en onder voertuigen, dus proberen om deze plaatsen te controleren. Bovendien, vergeet niet te kijken achter, onder of in wasmachines, fornuizen, koelkasten en vaatwassers. Ook in de vakken, onder bedden, in kasten, kasten, planken en anderen.

2.Zoek in de buurt. Niet zomaar de straat op en bel uw huisdier. U zult waarschijnlijk uw huisdier door kloppen op deuren van uw buurman vinden en vragen of iemand heeft gezien uw hond. Schrijf beschrijving van uw verdwaalde hond samen met uw telefoonnummer en laat het aan hen. Vraag iedereen je tegenkomt als ze zagen of iets vreemds als vreemde voertuigen, personen of activiteiten. De informatie kan u helpen bij het vinden van uw verloren hond.

3.Folders uitdelen. Folders uitdelen met foto van uw hond op hen. Beschrijf uw huisdier in het bijzonder de identificatie kenmerk. Fliers moet ook uw telefoonnummer. Post ze in supermarkten, asielen, dierenartsen kantoren, dierenwinkels, verkeersknooppunten, diervoeders winkels, verzorging winkels, gas-en tankstations, restaurants en andere openbare plaatsen. U kunt ook advertenties plaatsen bij kranten, radio stations en op het internet.

4.Raadpleeg de plaatselijke opvangcentra. Ga naar alle lokale schuilplaatsen of overheidsinstellingen in rekening gebracht met het ophalen van zwerfdieren. Laat een foto van uw huisdier met je telefoonnummer bij elk onderdak.

5.Make some noise. Bel naam van uw huisdier tijdens het wandelen in de buurt. Uw huisdier kan je horen op grote afstand. Als uw huisdier heeft een favoriete piepend speelgoed, dan kunt u deze meebrengen om u te helpen vertrouwd geluiden.

6.Plaats vertrouwde geuren. Honden zijn goed in het opsporen door middel van geuren. Labrador Retrievers zijn nieuwsgierig rassen en de neiging om interessante geuren zoals voedingsmiddelen te volgen en zelfs uw persoonlijke bezittingen. Plaats een aantal van uw vuile kleren buitenaf, zoals shirts en sokken voor hem om de geur te herkennen. U kunt ook plaats zijn beddengoed, favoriete speeltjes en lekkernijen buiten.

7.Hoopvol. Hoopvol en geef niet op uw zoekopdracht totdat u niets gehoord over uw verloren huisdier.

Het is de verantwoordelijkheid van elke hondenbezitter om de veiligheid van hun hond te waarborgen. Met behulp van dog tags met daarin uw naam, adres en telefoonnummer is effectief in het voorkomen van uw hond Vanishing Act.

A Havanese Hond maakt een grote familie Pet
A Guide To-Pommeren kattenbak Training
Zoeken naar Shar Pei Fokkers
Neurologische ziekten van een Jack Russell Dog
Interessante feiten over dolfijnen
Tuin Spider
Witte leeuwen
Boston Terrier Care Guidelines
Krab Feiten
Demodectic Mange Behandeling
Zes Feiten over Teckels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create