Het identificeren van Spiders

Spinnen zijn geen insecten in tegenstelling tot het volksgeloof, maar insecten en spinnen behoren beide tot een ruimere klasse genaamd geleedpotigen, die dieren, dat hard uitwendig skelet en de ledematen die worden samengevoegd zijn. Er zijn zeer weinig mensen die blijk geven van een bijzonder belang bij deze zeer common wezens die vaak kan worden gezien in en rond onze huizen. Als je een persoon die zich zeer geïnteresseerd in spinnen dan ben ik zeker dat je moet heel graag de manieren om spinnen te identificeren weten omdat we zien dat er zoveel spinnen en ze zijn niet altijd dezelfde. Dus hier zijn we zouden praten over de manieren om spinnen te identificeren.

Soorten spinnen

Er wordt gezegd dat er ongeveer meer dan 30.000 soorten spinnen, maar de meeste van de tijd zijn spinnen verward met Daddy Long Legs of Harvest mannen die eruit zien als spinnen, maar hebben een ander lichaam structuur. Spinnen kunnen worden ingedeeld op basis van hun jacht technieken, omdat sommige van de spinnen niet spin vliezen om voedsel maar ook actief jacht naar voedsel te krijgen.

Wat zijn de manieren om tot Spiders?

Het eerste ding dat men in acht moet nemen is het uiterlijk van de spin, zodat de identificatie eenvoudig. De waarneming van het uiterlijk zou zeker duidelijk maken wanneer de spin is een rijpe of onrijpe, dat als het een volwassene of niet. Een niet kan bepalen het geslacht van de jonge spinnen of stadia dus is het moeilijk te classificeren zijn.

Als het een volwassene spider dan moet er verschillen in het uiterlijk van mannelijke en vrouwelijke spinnen, die algemeen bekend staat als s seksueel dimorfisme, en dit werkt voor de mens ook. Volwassen mannelijke spinnen hebben hun palpen of het been achtige structuren in het front, aangepast voor de paring, maar de palpen van de vrouwelijke spinnen blijven als korte benen. Dus dit zijn enkele fundamentele manieren van de indeling van een spin, maar toen we kegel om de details van de familie-indeling, die is waar de verwarring ontstaat. Hier zouden we discussiëren over een aantal gemeenschappelijke soorten spinnen die men zou eventueel tegenkomt.

Banana Spider – De wetenschappelijke naam van Banana Spider is Nephilidae Nephila en verwarring met betrekking tot de identificatie van deze spin moet worden vermeden. Het is een zeer kleurrijke spin, die tinten oranje, zwart, wit en bruin is. Het is niet een actieve jager en weeft het web zelf. Het heeft ook witte patronen op zijn buik en kan worden genoemd als een grote spin-dit fungeert als het belangrijkste kenmerk, die hielp bij de identificatie van deze spinnen. De carrosseriestructuur dient ook te worden genomen op houden bij het proberen om deze spin te identificeren. De giftanden van deze spin niet veel haar op, behalve voor de stekels die er zijn.

Rood Zwart Spiders – Dit soort spinnen kan worden gevonden in Australië en hun omvang varieert. Ze zijn niet per se rode kleur noch hebben ze een rode vlek. Deze spinnen leven in koele plaatsen en verplaatsen van de ene plaats van de habitat naar de andere. Deze spinnen zijn zwart met ofwel een hint van oranje of rood longitudinale strip. Deze spinnen niet spin een web, in het bijzonder mannelijke Rood Zwart spinnen; wanneer ze willen klampen ze zich vast aan de banen die door het vrouwtje rood zwarte spinnen

Black Widow Spider – De Black Widow Spider zwart en heeft rode vlekken. De volwassen mannelijke Black Widow mogelijk een mix van zwart en bruin en in plaats van rood de kleuren oranje en kan ook geel zijn. De mannelijke spinnen van deze soort zijn kleiner dan het vrouwtje, bijna de helft van de grootte, maar de mannelijke spinnen hebben lange benen. De aanwijzing van identificatie is het glanzend en glad textuur van de vrouwelijke zwarte weduwe spin, waardoor hij opvalt tussen de andere spinnen van spinnen.

Naast de hierboven genoemde locatie en het aantal van het oog en de vorm van hun spinnerets kon worden beschouwd als markers van de identiteit een spin’s.

Hoe goed er sprake van een Siberische Husky Rescue Dog
Hoe maak je een Bird Feeder maken?
Huis Break Training Uw Golden Retriever
Veelgestelde vragen over Golden Retriever probleemgedrag
De Chow Chow
Opleiding van een kat
Beslissen op een Duitse Rottweiler
Voorkomende gezondheidsproblemen Facing the Yorkie
How To Train schapendrijven en Werken Rassen van de Hond
Kennelhoest: de oorzaken, symptomen en behandeling
Kunnen we echt les oude honden nieuwe trucjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create