Helpen Uw Huisdieren helpen uw baby

Hoewel het klinkt waarschijnlijk uiterste naar dierenliefhebbers die kinderloos, elk jaar duizenden, zo niet tienduizenden huisdieren laat het huishouden binnen enkele weken van aankomst van een nieuwe baby. Deze huisdieren zijn soms omgedraaid dier controle-instanties of, erger nog, links om voor zichzelf op te komen buiten het huis. Velen zijn gewoon verlaten.

Pediatrische onderzoekers en het kind thuis deskundigen zeggen traditionele huisdieren voordelen bieden zowel gezien en ongezien naar het kind. Zelfs het huisdier aanwezigheid kan leiden tot therapeutische voordelen dat het kind later zal helpen in het leven.

Het creëren van de perfecte omgeving

Sommige ouders vaak worden nerveus over het kind voor de veiligheid wanneer een hond of kat onbewaakt is. Anderen beweren dat de hond bang of verstoort het kind. In het belang van het kalmeren van de baby en het behoud van een gezonde atmosfeer, is het huisdier overgedragen aan Humane Societies of lokale dierlijke controle voor adoptie of verwijdering. Experts zeggen dat er verlaten huisdieren zijn meestal van de eerste keer de ouders een poging om een perfecte sfeer voor het kind, die misschien niet op de hoogte van de voordelen van het huisdier om de baby te creëren.

Druk om zich te ontdoen van het huisdier komt vaak van buiten het huis, via goedbedoelde maar misplaatste vrienden en familieleden. Het advies kan variëren van het houden van het huisdier buiten vanaf nu actief te zoeken naar een ander huis voor het dier. Maar veel huisdieren, vooral katten, zal afdwalen voor een goede wanneer u zich buiten links voor langere tijd.

Worst case scenario’s zeer zelden daadwerkelijk plaatsvinden

Elke ouder de ergste nachtmerrie in dit verband is van een anders goed-hond bijt het kind kind In waarheid gedroeg, is dit bijna nooit gebeurt, en de gevallen waarin zoiets werkelijk is gebeurd waren in gevallen van extreme omstandigheden – bijvoorbeeld, de hond ernstig ziek was , of verward over iets wat het kind aan het doen was om het. Dierlijke trainers raden nooit meer weg van een kind alleen met zuigelingen en kleine kinderen. Allemaal hetzelfde, aanvallen op, zelfs vroegrijpe kleine kinderen zijn zeer zeldzaam.

Als voor katten, het is in hun aard om het kind met rust te laten. Katten vaak niet benadering tenzij genoemd, en in de regel zijn erg op hun hoede voor onbekende dingen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de kat net zo schichtig als het kind, en zal streven naar een gezonde afstand te houden.

Om praktische redenen, zorg ervoor dat alle pets in het huis up-to-date met hun vaccinaties en hartworm medicatie.

De voordelen opwegen tegen de risico’s

Nieuw onderzoek toont aan dat kinderen worden blootgesteld aan huisdieren op jonge leeftijd later minder gevoeligheid voor allergieën op te voeren in hun ontwikkeling. Sommige studies tonen ook aan dat baby’s die te ontwikkelen rond hondenbont minder kans om later astma in het leven.

De hond of kat de vacht helpt bij de opbouw van het kind allergeen afweersysteem, zodat allergieën zijn minder waarschijnlijk. Uit een in 2002 onderzoek door de American Medical Association toonde aan dat kinderen regelmatig blootgesteld aan honden-en kattenbont voor hun eerste verjaardag was de helft het risico van allergieën in plaats van kinderen uit huisdiervrije woningen.

Het maken van uw huis huisdier en kindvriendelijk

Dierlijke trainers zeggen dat de beste manier om uw huis voor vreedzame coëxistentie tussen huisdieren en baby’s voor te bereiden is ruim van tevoren voorbereiding en training. Voor de huisdieren, Dit betekent dat u in het kleuteronderwijs goederen en materialen die ruim van tevoren, dus huisdieren kunnen wennen aan hun bestaan.

Vergeet niet dat honden en katten hebben een zeer sterk afgestemd reuk.

En net als kinderen, ze zijn ook afhankelijk van de stabiliteit van hun dagelijkse routine om op uw gemak voelen in hun omgeving. Veel kwekerij items, zoals talkpoeder, luiers en babyvoeding, gaat zeer verschillende geuren die kunnen verwarren of bang het huisdier te hebben. Deskundigen voorzichtig de vaststelling van deze items omhoog weken voordat de baby komt, zodat alle huisdieren in uw huishouden de kans om kennis te maken en te ontspannen met de nieuwe hebben geuren in hun omgeving. Je kunt trainen de dieren ‘reukzin erkenning door hen te laten ruiken sommige kleren baby’s voordat het kind komt thuis uit het ziekenhuis.

Experts raden ook aan optillen en knuffelen een pop voordat de baby komt naar huis. Deze krijgt het huisdier wennen aan het idee van iets nieuws strijden om uw aandacht, en laat hen zien de baby’s bij benadering vorm en grootte.

Het is ook een vergissing om de huisdieren bar van een bezoek aan de kwekerij, hoewel hun roaming door de kamer moet worden beperkt. Honden kunnen hun eigen mat op de vloer; katten moeten worden uitgesloten van springen bovenop vlakke oppervlakken.

Gehoorzaamheid opleiding is het belangrijkste deel van het houden van uw huisdier in het gezin als het groeit groter. Voor de toekomstige kinderen, zal het proces veel gemakkelijker voor de huisdieren en voor de ouders. Huisdieren hoeven niet tot de familie te verlaten wanneer baby komt – in feite, met een beetje moeite kunnen ze zich nog dichter bij u, uw echtgenoot en vooral uw kind.

Voor meer nuttige artikelen zoals deze, bezoek de website van Stork Corner cornerstorkbabygifts / cornerstorkarticles.html

Discus Fish Food Recept
De Friese – dressuurpaard
Shih Tzu Fokkers Love hun honden
Alles over de persoonlijkheden van Siberische husky’s
Hoe maak je een hond als de deskundigen Groom
De Boston Terrier zeer geschikt voor families
Het kiezen van de dierenarts van uw Labrador Retriever
Pet Shop Puppies: Duitse Herder Fokkers en Brokers
Vergeet niet om uw Great Dane Walk
Boston Terrier Training kan ook makkelijk!
Dus U wilt een huisdier Cavia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create