Havanezer Rescue Centre Informatie

De Havanezer is een kleine hond die inheems is op het eiland Cuba. Het ras kan dateren al in de 16e eeuw. Hoewel beschouwd als een speelgoed hond, Havanese een winterharde kleine ras dat van oudsher gebruikt om beslag kippen en als kindvriendelijke huisdieren. Vernoemd naar Havana, Cuba, Havanezer waren oorspronkelijk honden van aristocratische families. Dit ras staat bekend om haar zijdezachte, hittebestendige laag en voor zijn charmante, familie-vriendelijke en leuke persoonlijkheid.

Rasechte Havanese kan overal kosten van $ 1.000 – $ 3.000. Vanwege hun prijs-en populariteit, veel Havanese “worden illegaal gefokte pup molens en verkocht op veilingen en via hond dierenwinkels. Fans van het ras en de andere hond en dierenliefhebbers hebben samen een rally te Havanese opvangcentra te wijten aan de onethische praktijken van sommige fokkers maken. Havanezer opvangcentra helpen om deze gezellige, populaire hondjes uit een leven van mishandeling op te slaan.

Havanezer opvangcentra staan er een aantal functies. In de eerste plaats hun vrijwilligers en leden te werken voor de redding Havanezer honden opgegroeid in puppy molens en verkocht via illegale veilingen. Ten tweede, de centra het werk te vinden te bevorderen en / of adoptiehuizen voor de Havanezer ze te redden. Havanese rescue centra werken vaak het bewustzijn van dierenleed en mishandeling van het ras te verhogen. Zij kunnen ook geld in te zamelen om te helpen de oorzaak van Havanese te redden fonds.

Gerenommeerde Havanezer opvangcentra zijn vaak verbonden zijn met de ASPCA (Society American voor de Preventie van Mishandeling van Dieren), de AKC (American Kennel Club) of beide. De meeste hebben een website en legitieme contact informatie voor onderzoek en verificatie. Middelen en andere nuttige informatie, zoals manieren om de oorzaak van de Havanezer redding zijn ook voorzien op hun websites te helpen. Leden van reddingsteams maken vaak gebruik van hun eigen geld en andere middelen voor de redding Havanese verkocht op veilingen puppy. Een telefoontje of e-mail naar een centrum kan helpen controleren of de centra ‘legitimiteit.

Havanezer opvangcentra doen hun deel om ervoor te zorgen dat elk Havanezer kans op een gelukkig leven heeft. Omdat deze hondjes zo vrolijke sociale, opgevoed in pup molen zeer reële bedreiging het geluk toekomstige Havanezers. Aanhangers van Havanezer reddingen doneren royale hoeveelheden geld en tijd om hulp op te slaan Havanezer uit de puppy molens. Ze ook regelen sterilisatie en castratie vóór reddingshonden worden bevorderd of goedgekeurd uit.

Geen enkel dier moet worden verhoogd in slechte omstandigheden. Puppy molens worden gebruikt om zo veel mogelijk pups fokken voor winst met weinig tot geen aandacht voor socialisatie of genegenheid. Puppy molens zijn bijzonder onaangenaam voor de fun-loving, vriendelijke Havanezer. Havanezer redding vrijwilligers helpen te nemen Havanezer uit dat leven en plaats ze terug in de liefdevolle, familiale omgeving die ze nodig hebben. Please help ondersteuning Havanezer opvangcentra in het ervoor zorgen dat de beminnelijke HAVS niet worden overgedragen aan een leven van Hav nots.

Fiona Kelly is een leven lang dierenvriend en aanhanger van het redden van dieren. Havanezer rescue helpt de aandoenlijke Havanezer blijven HAVS in plaats van steeds Hav nots. Havanezer Havanezer informatie en redding Center informatie bevinden zich allebei in dit artikel.

Doen Dierenasielen bieden voordelige Shih Tzu pups te koop?
Hartwormziekte-Will It invloed zijn op uw Weimaraner?
Geniet van uw Pommeren Training
Is jouw tekkel Ziek?
Vet Bezoek met Labrador Retriever
Dog Toys-Is Uw Labrador Retriever ze nodig?
Kat oormijt en andere oorproblemen.
Het onderwijs van uw Chihuahua te gedragen
Betta Fish
Jack Russell Terrier Oogziekten
Wilt u uw huisdier een Treat geven? Niet overvoeren Hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create