Een kieskeurige Pommeren Fokker

Als u wilt een puppy kopen bij een fokker Pommeren, kan je een aantal problemen worden geconfronteerd. Allereerst, een Pommerse fokker is de trotse eigenaar van rasechte Pommeren puppies en hij zal ze niet verkopen aan zomaar iedereen die door komt zonder controle zijn capaciteiten. Hij wil van u de garantie, dat u goede zorg van de pups te nemen. Hij houdt ervan om een discussie mee hebben potentiële kopers en soms vraagt om een uitleg over de keuze van de koper van een pup Pommeren. Hij kon ook vragen voor een diergeneeskundig referentie, als hij weet dat je al huisdieren te hebben.

Het is belangrijk voor de fokker om alle problemen met de potentiële koper van de Pommerse puppy te bespreken. Zelfs nadat de pup is verkocht, hij graag in contact blijven met de familie, zodat hij hen kan helpen als de pup heeft geen gezondheids-of temperamentvolle problemen. Aan het eind van de dag, de Pommerse fokker wil dubbel zeker dat hij heeft gegeven zijn puppy aan de rechterkant familie! ; U kunt zeker maken uit een nep-Pommeren fokker als hij niet gedreven en bezitterig over zijn hond. Ook de honden hebben veel zorg en een echte fokker zou veel vragen van een potentiële klant voor de gezondheid en het geluk van elke pup te waarborgen.

Het is moeilijk, in ieder geval, te oordelen een valse Pommeren fokker. Als een pup is het moeilijk uit te maken dat het niet raszuiver. Maar in sommige gevallen mensen hebben gekocht een nep-Pommeren, denken dat het was een rasechte. Na de realisatie van de fout hebben ze zelfs gevraagd om hun geld terug.

Lijsten van Pommeren kwekers zijn beschikbaar op websites. Check ze uit, check out de reputatie van de hond fokkers, want dan is de kans gering dat je bedrogen met een gemengd ras. Je zou ook kunnen controleren fokkers in de buurt, omdat het gemakkelijk zou zijn om hun authenticiteit te controleren, door te praten met de buren. Pomeranians are levenslustig en gezonde honden met veel kleuren. Hun lange vacht heeft onderhoud en poetsen, want het is een lange dubbele vacht. Ze zijn levendig van aard, en zijn erg vriendelijk en aanhankelijk ook. Ze zijn intelligent en liefdevol, en zijn zeer trouw aan hun familie. Ze zijn altijd op zoek naar leren en hebt een onderzoekende en nieuwsgierige expressie.

Als een uitstekende waakhond ze kunnen worden opgeleid door hun familie, of zelfs door de kweker, en dus is het aanbevolen voor gezinnen. Maar ze zijn temperamentvol en mag niet te vriendelijk met kinderen. Zorg is ook belangrijk voor hen, vooral van hun tanden. Het wordt aanbevolen om ze droog voedsel, zodat hun tanden en tandvlees gezond te blijven.

Pommeren fokkers vaak trainen hun honden goed. Zij moeten de nodige oefening. Dus zelfs als u woont in een appartement, zorg ervoor dat ze mee te nemen voor hun korte wandelingen per dag en dan achteraf met hen spelen. Rosie Allan heeft een bijzondere liefde voor de rasechte Pommeren en heeft ervaring in de zorg en opvoeding van Pomeranians. Blijkt uit de zorg en ophef die Pommeren fokkers hun honden, hoe trots ze zijn op ze te laten zien. Als u op zoek bent naar Pommeren informatie en nreeders, dit artikel is ideaal voor jou.

Pomeranians in beeld – Can You Handle The Cute
De schattige Teacup Pommeren
Reizen naar de Labrador honden weten
Houtmieren
Een gedomesticeerde Wild Cat
Boxer Dog Training: de vereiste vaardigheden, houding en kennis
Kies de juiste dierenarts
Alligator bijtschildpadden
Bulldog Voeding en uw huisdier
Dwerghamster Rassen – Het kiezen van de Right One
Reuzenslang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create