Dwerg konijntjes Verzorging

Dwerg konijntjes hebben verdiend een naam voor zichzelf als de derde meest populaire huisdieren na honden en katten. Dwerg konijntjes passen in de het gezegde, ‘grote dingen komen in kleine maten’. De dwerg konijntjes als huisdier zijn prachtige wezens die zijn klein en schattig. De dwerg konijntjes als huisdier worden doorgaans rustig en sober. Maar u zult verrast zijn om te weten dat je tegenkomt dagen, wanneer je konijn zal maken veel lawaai en zelfs grommen. They grommen toen boos, piepen wanneer paniek en je hoort kleine geluiden van tevredenheid wanneer ze opkrullen. Dit artikel zal u helpen meer te weten over de dwerg konijntjes info.

Soorten Dwerg konijntjes

De aard van de dwerg konijntjes onder meer de Mini-Rex, de Jersey Wooly, Netherland dwerg, Poolse Dwarf, Dwarf Hotot, Lionhead en het Holland Lop. Je moet in gedachten houden dat de Mini-hangoor niet een van de soorten dwerg konijntjes, ondanks zijn naam. U kunt meer lezen over de verschillende konijnenrassen.

Dwerg konijntjes Care

Laat me nu leert u meer over bunny zorg dwerg. Deze dieren hoeven niet veel ruimte en je kunt een kleine kooi voor dwerg konijn pets te kiezen. De aanbevolen grootte voor kooi voor dwerg konijntjes huisdieren is ongeveer 30 x 30 x 14. Het konijn moet genoeg ruimte om te bewegen over en springen. U kunt gebruik maken van een kooi en als je nodig hebt om het gebied met hout en bedek het dan, blijf minimale hoeveelheid hout in de kooi. Dit komt omdat konijnen liefde te kauwen op alles. Voorzie een doos te verstoppen in, klimmen en kauwen.

U kunt een paar dwerg konijntjes, als ze genieten van het gezelschap van hun eigen soort. Vindt u een paar gebonden dwerg konijntjes worden onafscheidelijk. Ze zullen eten, slapen, spelen, hop rond en zelfs samen luieren. Dwerg konijntjes als huisdier zal helpen elkaar met hun dagelijkse schoonmaak en bereiken de harde plekken over de bovenkant van hun hoofd achter de oren en rond de ogen. Dit grooming sessie is een deel van een gelukkig dwerg konijn zorg.

De normale lichaamstemperatuur van een dwerg konijn is ongeveer 39,5 ° C. Hun hartslag is (houd je hart) 300 per minuut. De dwerg konijntjes als huisdier te volgen caecotrofie, dat is ingest hun eigen uitwerpselen. Je zou kronkelen en voelen alle ‘pukey’ het lezen van dit, maar eigenlijk konijnen produceren twee soorten ontlasting. De harde pellets die je nodig hebt om schoon uit de kooi voor dwerg konijntje huisdieren en de zachte uitwerpselen die rijk zijn aan micro-organismen en water. Deze zachte keutels worden opgegeten door de dwerg konijntjes zodra hij is flauwgevallen. Deze zachte keutels worden geproduceerd tussen 9 uur en 5 uur.

Dwerg konijntjes dieet bestaat uit vers en afval fruit en groente. U kunt ook hooi suppletie in uw dwerg konijntjes dieet. Als de dwerg konijntjes dieet bestaat hoofdzakelijk uit groen voedsel, zullen ze niet veel water drinken. Dit is volkomen normaal, als ze het water dat ze nodig hebben uit hun voedsel. Zelfs zo is, moet je ze dagelijks voorzien van vers, schoon water, omdat ze een klein slokje wil. U kunt ook diervoeders alfalfa in matiging en gras hooi zoveel als ze willen.

Dwergkonijnen als huisdier zeer schoon zijn door de natuur. U zult merken een plek in de kooi voor dwergkonijnen waar zij gewoonlijk antwoord nature’s oproep. In het geval van een bok (mannelijk konijn), kan hij gelegenheid van zijn grondgebied door het sproeien van urine overal. Dwergkonijnen graag graven en als je geen vloer in de kooi voor dwerg konijnen, ze kunnen graven een tunnel en ontsnappen in de tuin.

Je moet oppassen, als twee dollar zal vechten met elkaar als ze in dezelfde kooi. Zelfs castratie of sproeien zal het probleem niet oplossen. Voor zover de dwerg konijnen als huisdier temperament gaat ze tam wanneer behandeld door de mens vanaf de geboorte. Franse LOP’s zijn zeer volgzaam en het niet erg behandeling door de mens. Vele malen dwergkonijnen kunnen zeer nerveus en agressief ten opzichte van andere konijnen rassen, maar er zijn altijd uitzonderingen op deze temperamenten. U kunt meer lezen over feiten over dwergkonijnen.

Vaak u zult willen nemen een dwerg konijn uit zijn kooi te knuffelen, maar krijgen aangevreten door scherpe klauwen en tanden. Dit is een zeer vaak voorkomende dwerg konijn gedrag wanneer het dier bereikt seksuele rijpheid. Het kan ook gezien worden bij zwangere hinde (vrouwelijk konijn). De beste manier om te voorkomen dat de beten en krassen is de deur van de kooi voor dwergkonijnen de opening en waardoor het konijn om uit te komen op zijn eigen. Dan kunt u omgaan met uw dwergkonijnen als huisdier. Als u wilt weten over de dwerg konijntjes levensduur, kunt u verwijzen het artikel dwerg konijn levensverwachting.

Je moet ten minste 4 uur van de oefening tijd te geven om uw dwerg konijntjes als huisdier. Ze zijn heel sociaal wezens en hou van alle aandacht die je geeft. Dit was alles over dwerg konijntjes zorg. Je kunt spreken met iemand die al dwerg konijntjes als huisdier bezit voor meer tips over hun behandeling. Je moet veel quality time doorbrengen en een goede huisdier zorg (inclusief dierenarts zorg) te geven aan je dwerg konijnen als huisdier. Ik hoop dat je vond de dwerg konijn info in dit artikel om bruikbaar te zijn.

Reizen naar Bichon Frise Honden weten
Franse Bulldoggen
De Bulldog is een uitstekende partner
Chihuahua: een geschiedenis van het ras
Niets dan het beste Sled Dog Training
Een Blue Blood Bull Dog
Senior Hond Gezondheid – uitstekende manieren om uw oudere hond houden in een gezonde conditie
Grooming Ideeën voor Weimaraners
Habitat van een Tiger Shark
Verwijder Tick van Dog
Boston Terrier Voeding: Bespaar op Tarieven Vet’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create