Dog Training: Hoe Perfect Onbenullige Trein uw nieuwe pup

Als u ooit een huisdier vóór, is de kans groot dat je het gevoel van het invoeren van een kamer alleen te worden begroet met de warme, natte gevoel dat alleen maar schreeuwt weten ‘nieuwe huisdier.’. Het kan een zeer frustrerende zaak zijn wanneer uw nieuwe pup weigert gewoon naar de wc buiten, en het is gemakkelijk te voelen alsof er geen einde in zicht. Gelukkig zijn er een aantal manieren om perfect onbenullige trein uw nieuwe pup, en hoewel het niet zal gebeuren ‘s nachts persistentie en een aantal goede tapijtreiniger moet je door de oneffenheden in uw zindelijkheidstraining ervaring.

Om te helpen bij uw inspanningen om uw vloer terug te krijgen en zet de tapijtreiniger weg voor goed, hier zijn een paar tips over het trainen van je pup naar de badkamer te gebruiken op de juiste plek, de hele tijd.

Denk eraan: Puppies zijn net als mensen ook; Ten eerste, is het belangrijk te onthouden dat je puppy is als een miniatuur vierpotige persoon, en een jong op dat. De jongere je puppy is, hoe meer moeite zij gebonden zijn aan deze onbenullige opleiding ervaring en om deze reden is het belangrijk om de praktijk zo veel geduld als je kunt. Gefrustreerd niet helpt zaken helemaal niet, maar onthouden dat uw huisdier een persoonlijkheid, een testament, en een leercurve heeft allemaal hun eigen kan u helpen langs de weg.

Bestraffing van de akte, niet de hond, een van de fouten die veel gefrustreerde eigenaren van gezelschapsdieren te maken wanneer zindelijkheidstraining hun huisdier is de discipline van hun huisdier ongevallen door middel van fysieke straffen. Spanking uw huisdier is niet van plan om de oplossing naar de badkamer van uw hond problemen en tegenwerken van hen kan alleen nog erger worden. Vergeet niet dat honden de neiging om zeer bewuste acties, en terwijl sommige type van negatieve bekrachtiging in orde is bij ongevallen gebeuren, het oprollen van een krant en doodslaan hen kan niet altijd het beste idee. Ook in gedachten houden dat op een dag uw hond kan zo groot zijn als jij, wat gaat u doen op dat punt?

Zorg ervoor dat uw einde van de afspraak na te komen; Je kunt niet verwachten dat uw huisdier tegen een krant en een wedstrijd en het hoofd te grijpen naar de badkamer iedere keer Moeder Natuur oproepen; zindelijkheidstraining is een 50/50 verantwoordelijkheid tussen een huisdier, die dient te staan de pik op een beetje van de opleiding, en een puppy ouder wiens verantwoordelijkheid het is om te vergemakkelijken en de zindelijkheidstraining ideeën en principes te handhaven. Ongeacht hoe goed getrainde hond is gebonden te worden, weigeren om hen te laten zo vaak als nodig is een trefzekere manier om uw onbenullige opleiding methoden om averechts effect op je grote tijd.

Wees zo consequent mogelijk; consequent is een van de meest noodzakelijke aspecten van de zindelijkheidstraining voor uw puppy. Als je wilt dat ze dat buiten leren is waar ze moeten krijgen als de drang hen treft, moet u beschikbaar zijn om hen te laten uit of een aantal alternatieve uitgewerkt hebben. Nooit toestaan dat ze wegkomen met het gebruik van de badkamer in een onbestemde ruimte, terwijl spanking hen kan niet altijd het beste idee is het belangrijk voor hen om te weten dat ze moeten altijd de badkamer gebruik in de aangewezen plek en dat de vloer in uw huis en andere ongeoorloofde gebieden is nooit goed.

Overweeg Crate Training; krat opleiding is een van de meest gebruikte gereedschappen tussen eigenaren van gezelschapsdieren als het gaat om met de zindelijkheidstraining nieuwe pups. Honden zijn een beetje schoner dan u denkt, en de kans bestaat dat als ze enige gebied hebben ze zich te ontlasten in hun leefruimte is, zullen ze hun best om het te houden doen. Op zoek naar een krat is een geweldige manier om uw potty trainingsmethoden te verbeteren, niet op het feit dat uw meubels en kamerplanten zal veel langer te overleven en te vermelden.

Zindelijkheidstraining van uw nieuwe pup hoeft niet de nachtmerrie die zo veel mensen te maken te zijn te zijn. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van wat je doet, en de hulp inroepen van uw dierenarts als u denkt dat er sprake kan zijn betrokken andere problemen. Ook kan het nuttig zijn om naar je hond weet een beetje beter, zodat u de beste manier voor hen om te leren anticiperen. Onbenullige opleiding kan komen makkelijk, en met een beetje hulp en veel geduld zult u uw huis weer in no-time!

Over de auteur: Lisa Failla is de webmaster en schrijver voor Verwen Me Puppy, een luxe online winkel voor hond met unieke voorwerpen, zoals in fancy hondenbedden en rieten hond kratten en nog veel meer. Lees meer van Lisa’s tips over verschillende stokpaardjes in haar Bark Blog.

Hoe erg kan Chihuahua Allergieën Get?
Taking Care van Boston Terrier Gezondheidsproblemen
Tips over hoe te om de Beste dierenarts voor uw hond Kies
Spinkrabben
Zijn hond bedden nuttig of een verspilling van geld?
Rond de nek van Uw Duitse Doggen
Toon je huisdier, krijg Care met luxe Dog Beds
Wat zijn de oorzaken Wormen bij katten?
Red Panda
Bulldog probleemgedrag: Barking
Labrador Retrievers: tekenen en symptomen van zwangerschap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create