Dog Training – hoe het Agile hond

Honden kunnen getraind worden voor shows, sport en andere activiteiten waar de trotse eigenaar kan pronken met haar vermogen om bepaalde daden te verrichten. Paarden behoorden tot de eerste dieren te gaan op het podium met hun heldendaden maar tegenwoordig andere dieren zijn toegetreden. In feite veel leren om op het podium. Dit is vooral te zien in circussen of laat zien waar het dier is beoordeeld als de beste, afhankelijk van haar verschijning, haar flexibiliteit en het vermogen om bepaalde daden te verrichten.

Honden worden opgeleid om vele heldendaden te verrichten waarbij hun beweeglijkheid wordt beoordeeld. Behendigheidstraining heeft betrekking op gebieden van sport, zoals springen, klimmen en belemmering van verweving via polen. De training werd omlijst op de lijnen van het paard springen shows. For hoogstandjes zoals deze de omvang van de hond zaken. Kleine tot middelgrote honden zijn het best voor behendigheidstraining hoewel alle honden zijn vrij wendbaar.

Voordat een hond is gestart op een agility training moet worden onderzocht door een dierenarts. Een van criterium voor dergelijke opleiding is dat de hond staat to basis commando’s gehoorzamen graag zit, standaard, liggen, brengen, kom en die andere commando’s. Sommige downs kunnen getraind worden om te ontdekken of uit te zoeken dingen. Als een hond goed reageert op zo’n commando dan zal het mogelijk zou zijn om de commando’s van de sport te leren wanneer agility training wordt gegeven. De trainer moet trachten om de opleiding fun maken in plaats van moeilijk en vermoeiend voor de hond. Bovendien is de trainer moet voorkomen dat al te kritisch of hard tijdens de training.Dieren hebben ook gevoelens!

De training begint met een eenvoudige prestaties zoals springen over een horizontale balk of ga onder een horizontale balk. Je moet beginnen met laag en verhoog geleidelijk aan de hoogte. Naarmate de hond oppikt en meesters een prestatie, is de volgende feat ingevoerd. Ene na het andere obstakels zoals hellingen en tunnels zijn opgenomen. De wendbaarheid skill zal bepalen van een hond staat om te concurreren en te leren meer en moeilijker prestaties. Dergelijke opleiding duurt dagen voor de hond te vertellen wat van hem wordt verwacht in de behendigheid training. De trainer moet de hond gedragspatroon te begrijpen alvorens het door de training. Probeer vrienden te zijn met de hond.

De hond moet beloond worden voor zijn of haar inspanningen. De beloning kan worden door middel van goodies of liefdevolle woorden, en lof, of zelfs een schouderklopje. Enige activiteit verricht of zelfs een goed gedrag moet altijd worden beloond voor de hond weten dat het de juiste en de verwachte feat volgens de opdracht gedaan. Geen opleiding of onderwijs moet onbeloond blijven als u wilt uw hond aan een sport of prestatie of activiteit leren. Beloning is de taal die ze begrijpen. Vergeet niet het gezegde, geef een hond een goede naam …..

Op de concurrentie of de show de richting van de bepaald obstakel te worden aangepakt is vooraf bepaald. De geleider maakt gebruik van een riem om de hond onder controle te houden en deze op het obstakel. Na voltooiing van de agility feat of de prestaties van de eigenaar van de hond krijgt de prijs titel, terwijl de hond wordt beloond met lof en goodies of speelgoed.

Leer hoe u uw hond veilig te houden tijdens een brand nood?
Veelgestelde vragen over anesthesie en chirurgie
Huis opleiding van een hond – Het is een manier van het tonen van liefde aan uw huisdier
De Caterpillar’s Food Source
De Percheron Paarden
Canine Giardia
Pet Care Services
Plaatsen om Duitse Herder Plaatjes zoeken
Dog gedragsmatige training: Communiceren met je hond in een doeltreffende manier
Silverfish
De Noble Duitse Herdershond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create