Do The Right Thing en naar een Chihuahua Rescue Dog

Nemen in een Chihuahua reddingshond en op te slaan uit een gewelddadige situatie, terwijl op hetzelfde moment waardoor het een nieuw huis is een prachtig ding. Uw hondje kan nooit begrijpen hoe om te laten zien hoeveel het waardeert wat je doet, maar als je verblijf patiënt dan de beloningen zal komen voor jaren en jaren. U moet de juiste mensen om u te helpen en u zult moeten weten wat je kunt verwachten van uw Chihuahua reddingshond dus neem de tijd om wat te doen en word het lezen van een geïnformeerde eigenaar.

Er is niets meer belangrijk om een huisdier dan een goede dierenarts. U moet een dierenarts die u kan helpen begrijpen en krijgen via je hond omdat uw hondje heeft veel meegemaakt en zal waarschijnlijk een aantal zeer speciale behoeften hebben voor enige tijd te komen zoeken. Een goede dierenarts kan u helpen om door de eerste stadia van het krijgen van uw nieuwe hond wennen aan het feit dat het veilig is en geliefd nu in plaats van misbruikte en verlaten.

Een lokale Chihuahua fokker al dan niet bereid zijn om een bron voor u in uw poging om een Chihuahua reddingshond te verhogen. Sommige fokkers houden het op zich om een bron van informatie voor welk Chihuahua eigenaar en ze vind het niet erg te beantwoorden vragen of het geven van advies over alles van dieet om gedragsproblemen. Sommige fokkers alleen bezighouden met hun eigen klanten, maar het kan nooit kwaad te vragen en je kunt je geluk en vind een andere waardevolle hulpbron.

Uw nieuwe hond is naar een veel liefde en veel geduld van u dus bereid zijn om zowel te bieden in een grote hoeveelheid nodig hebben. De Chihuahua is erg trots op zichzelf en als dat trots is vernietigd door misbruik hebben ze de neiging om erg vervelende en anti-sociaal. Het enige wat je kunt doen om dit te bestrijden is om veel aandacht te besteden aan uw hond en het blijkt dat alles gaat allemaal goed.; Waarschijnlijk de grootste uitdaging zul je gezicht zal inbraak your chihuahua reddingshond. Als je geluk hebt ontvangen een hond die al zindelijk en wil je laten zien hoe het kan een goede hond dan bent u in geluk, want een van het moeilijkste onderdelen is voor u gedaan. Maar sommige Chihuahuas niet zindelijk zeer goed en voor een reddingshond wilt u misschien een kattenbak te overwegen als ze niet woninginbraak. Vul de kattenbak met shredder papier en lof als ze het gebruiken. Voor wat uw hond heeft doorgemaakt, kan de beste optie.

Nooit straffen your Chihuahua. Dit geldt met goed aangepast Chihuahuas en dit is met name het geval gered Chihuahuas. Ze krijgen gespannen en defensief als je begint om ze te straffen en ze kan beginnen te bijten. Vergeet niet dat uw hondje heeft veel meegemaakt dus even geduld met haar en een heleboel positieve versterking gebruiken om de gewenste resultaten te behalen.

Sandra Dean organiseert en plannen charitatieve evenementen voor de lokale dierenambulance groepen. Dit artikel biedt goede advies over het verhogen van je Chihuahua reddingshond. Er is zeer behulpzaam Chihuahua informatie met betrekking tot dieren redt in dit artikel.

Bronnen Onderzoek bij het zoeken naar een Shih Tzu Puppy te koop
Aan de slag Met Hond Gehoorzaamheid Evenementen
Vragen u zou moeten vragen Een Chihuahua Fokker
Feiten over monarchvlinders
De uitdaging van Zindelijkheidstraining honden van kleine rassen
Elimineren Chipmunks
Een intelligent ras: Havanezer Honden
Look Good, Feel Good: Groom jouw tekkel
Kunnen we echt les oude honden nieuwe trucjes?
Leiband training pup in drie eenvoudige stappen
Hond Allergieën: Shih Tzu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create