De grondbeginselen van Wuff Behandeling

Zoals iedereen die heeft gezien de populaire BBC tv-serie Dog Borstal weet, krijgt uw hond naar u te luisteren, goed, alles draait om communicatie. U denkt misschien dat je weet hoe te krijgen door naar uw mutt – maar als hij niet betaalt geen aandacht, hij kon proberen om je iets vertellen …Wanneer je hebt vastgesteld primaire communicatie bent u klaar voor een basisopleiding. Het leggen van contacten.

Uw hond moet weten wat goed en fout, voordat hij kan u gehoorzaam zijn. Uw eerste doel zal zijn om het te laten weten welke gedragingen aanvaardbaar zijn en in welke contexten. Om dit te doen, zul je moeten leren om duidelijke, begrijpelijke commando’s te geven en om fatsoenlijke feedback te geven, zodat het dier kan begrijpen als zij heeft gedaan wat je wilde of niet.

Inzicht in hoe te communiceren met je hond is cruciaal belang voor elke training die je doet. Het doel van de handler is om de hond laten weten welke gedragingen te corrigeren, zijn in bepaalde situaties en welk gedrag niet. De handler moet ook leren om commando’s daadwerkelijk te geven aan de hond en feedback te geven, zodat het dier begrijpt of het succesvol was of niet. Het is ook erg belangrijk dat de handler begrijpt hoe de hond reageert op bepaalde situaties te lezen en te leren wat motiveert de hond om te gehoorzamen of ongehoorzaam te zijn.

Er zijn vier fundamentele communicatie dat de handler moet leggen met de hond. Voor goed gedrag is er een beloning signaal en een verder signaal. De beloning signaal vertelt de hond dat ze gedroegen zich goed en verdienen een beloning, en de nog steeds signaal vertelt de hond dat ze correct worden gedragen en dat ze moeten blijven om zich te gedragen op deze manier om een beloning te krijgen.

Voor slecht gedrag een signaal en geen beloning een straf signaal gebruikt. Het geen beloning signaal vertelt de hond dat hij heeft gehandeld onjuist. Zonder een verandering in gedrag, zullen ze niet krijgen een beloning. Een straf signaal vertelt de hond dat ze gestraft zullen worden als ze doorgaan met hun huidige gedrag.

De eerste periode van training met uw hond zal de belangrijkste fase van allemaal, want het zal het patroon vast te stellen voor alle verdere opleiding. Om deze reden, moet u goed ge├»nformeerd alvorens de taak – en gewapend met een veel geduld. Het is geen gebruik haasten de opbouw van vertrouwen tussen de handler en hond, dus probeer niet te neurotisch over. De hond zal uiteindelijk langskomen, maar alleen als je jezelf en het dier de tijd te ontwikkelen en aan te passen. Samenhang betekent alles voor uw hond. Als u strafte hem eenmaal voor een bepaald type van gedrag, bijvoorbeeld, moet je blijven doen totdat hij ophoudt, want anders zal de hond in verwarring raken. Dit zal pijnlijk voor hem, omdat hij echt wil bevallen.

Zodra u en uw hond onder de knie hebben van de basisprincipes van het zitten, blijven, kom en hak, bent u klaar om in te schepen op de meer geavanceerde opleiding, zoals trucs of het besturen van je hond bewegingen met de afstand commando’s voor links en rechts. Opgemerkt moet worden dat de menselijke taal op zich is niet altijd duidelijk te onderscheiden zijn de oren van de hond. Immers, een hond blaffen klinkt vrijwel hetzelfde voor ons, ongeacht het dier probeert te zeggen. Om deze reden, links en rechts zijn waarschijnlijk ongepaste woorden te gebruiken, terwijl de opdracht in het Welsh, komen schijnt zeer goed te werken voor een bocht naar links.

Sommige eigenaren kunnen wensen te maken van een elektrische schok apparaat als een steun aan gehoorzaamheid. Deze zijn het middelpunt van een zekere mate van controverse in Groot-Brittanni├ź onlangs, waar een particuliere leden wetsvoorstel geprobeerd om ze te laten verbieden. Het welzijn van minister Ben Bradshaw heeft zich uitgesproken ten gunste van de elektrische halsbanden, waarin hij zegt dat sommige eigenaars te handhaven hebben gered de hond van vervelende ongevallen of tegen neergeschoten door boeren als ze verdwaalde op het land met het vee.

Financiering wordt verleend voor een onderzoek later dit jaar, gericht op de totstandbrenging of de halsbanden kunnen maken honden agressief.

Over de schrijver

Voor uw trouwe vriend, die is beperkt tot vocale klanken en wanneer je het gevoel dat een foto net niet zou doen, op maat pet portretten is apt. Kunstenaars als Jerry Carpos kan maken portretten kunst van uw huisdier foto’s.

Afsluitingen voor uw hond Companion
Bullmastiff Hond Ras Temperament en kenmerken
Alles wat u moet weten over Yorkie Dogs!
Hobo Spiders
Het beste medicijn voor honden met artritis
Habitat van een Tiger Shark
Gemeenschappelijke Chihuahua Problemen
Flea Control voor uw honden
Poedels zijn Zest voor Adventure
A Havanese Hond maakt een grote familie Pet
The Perfect Chihuahua pup te koop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create