Daarom Puggles uitstekende huisdieren

Je zeker al gehoord van Puggles! Misschien voor als je eenmaal overwegen om thuis een voor een huisdier, maar nog in twijfel of dit ras is ideaal voor u en uw gezin.

Twijfel niet meer omdat Puggles, geclassificeerd als schoothondjes, hebben speelse temperament. Ze worden meestal aangeduid als ontwerper honden. Wat betekent dat ze zijn hybride honden, een kruising tussen een pug en een beagle. Deze honden bezitten de milde wijze de kwaliteit van een pug gemengd met meer energetische kwaliteit van een beagle. Ze houden van spelen en zijn aanhankelijk en goed op met kinderen. Dus meer kans dat u nooit zorgen te maken over veiligheid van uw kinderen iedere keer dat ze in de buurt van uw hond. Je hoeft niet bang te zijn dat uw hond kan grommen of zelfs grijp uw kind vinger of benen.

Nog een reden waarom je thuis moet brengen een Puggle is dat ze weinig onderhoud honden. U hoeft niet te Bekommer je bij het borstelen als wat andere rassen van honden nodig hebben. Zwemmen, nagels knippen, tandenpoetsen en oor schoonmaken kan soms worden gedaan, niet elke dag.

Of u nu woont in een huis met een grote tuin of gewoon in een van de appartementen ergens in de stad, met een Puggle als een huisdier is geen probleem zorgen te maken. Zij zullen zeker genieten van het doen van hun dagelijkse beweging een wandeling rond uw tuin of rennen van kamer naar kamer in uw appartement als ze nodig hebben een beetje meer bewegen ten opzichte van sommige traditionele appartement honden.

Speelse dieren als ze zijn, genieten ze apporteren, kauwen op botten en andere dingen. Ze zullen zelfs verstoppertje spelen en zoeken en race rond met je mee.

En net als andere hondenrassen, Puggles heeft de capaciteit om te leren wat je ze lesgeven. Zindelijkheidstraining hen is niet moeilijk provided je geduldig are, consistent en is goed op de hoogte on de juiste methoden nodig om een hond zindelijk. Maar zorg ervoor dat wees voorzichtig met de training omdat ze gevoelig zijn voor de toon van uw stem. Het is altijd belangrijk om niet te schreeuwen en fysiek te straffen, zelfs indien fout is gedaan.

Ik denk dat de hierboven vermelde kenmerken zijn genoeg voor u om te gaan en krijgt uw eigen Puggle hond. Laat de moeite en laat uw zelf ervaren hoe het voelt om zelf een uitzonderlijke mooie huisdier. Deze gezellige, intelligente en aanhankelijke schoothondjes zal zeker maken grote huisdieren. Niet alleen enkele huisdieren, maar vrienden en levensduur metgezellen.

Anlan ajaw is een groot liefhebber van honden. Ontdek meer over Puggles op Puggle Savvy.

Labradoodle opleidingsniveaus en door een halster
Pommeren Feiten: Inleiding tot de Happy & Actief Pommeren Ras
Wat u moet weten over het opvoeden van Poedel Pups
Killer Hornets
Tips over Poedel Training
Kopen van Beagle Fokkers
Hamsters als huisdier: Hamster Verzorging
Dog House Heater
Feiten over gorilla’s
The Bloody neus van uw Labrador Retriever
Siberische Husky Ras Standaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create