Cavia’s als huisdier

Mensen die wonen in appartementen, die in feite de meerderheid, niet kunnen houden honden en katten als huisdier. Niet alleen vanwege de ruimte probleem, maar ook vanwege de uitgebreide zorg die moet worden verstrekt aan hen. Afgezien van het voedsel en onderdak, deze huisdieren moeten ook worden uitgeoefend veel, dat niet gemakkelijk mogelijk in appartementen. Dus huisdieren die niet nodig veel persoonlijke aandacht kan worden gekozen voor per appartement eigenaren. Zoals eerder vermeld, kunt cavia’s blijken te zijn een ideaal huisdier voor deze mensen. Er zijn ook vele cavia rassen, zodat u altijd de beste te kiezen voor je. Hieronder volgt alle informatie die u moet weten alvorens naar huis cavia’s als huisdier.

Houden cavia’s als huisdier

De gemiddelde levensduur van een cavia is ongeveer 3-6 jaar en van een gezonde cavia weegt ongeveer 1kg. De basis dingen die verplicht zijn voor een goede verzorging van cavia’s zijn als volgt. Lees meer over cavia feiten.

Huisvesting: cavia’s in kooien worden gehouden, in feite het beste is om ze te houden in kooien omdat ze de liefde te knabbelen en dat soort dingen knagen! Er zijn speciale kooien voor cavia’s, die gemakkelijk beschikbaar zijn in dierenwinkels. U vindt er een grote verscheidenheid van de kooien, en het kan ontmoedigend taak te beslissen welke is het beste voor uw huisdier. Dus terwijl de beslissing over de accommodatie voor de cavia, moet u rekening mee houden dat cavia’s veel ruimte nodig om rond te lopen, en verberg je rust. Als je om twee cavia’s, de ruimte moet uiteraard worden verdubbeld. Voor een enkele cavia, een kooi van ongeveer 7,5 meter is ideaal, en voor twee cavia’s 10,5 meter kooi is perfect. Beddengoed is ook een belangrijk onderdeel bij het bezien cavia’s als huisdier. U hoeft niet te veel uitgeven aan hun beddengoed, gemakkelijk beschikbaar hooi of papier beddengoed kan werken prima. Aspen krullen zijn ook een goede optie. Wat moet je nooit gebruiken als strooisel is ceder krullen als ze giftig zijn. Ook voorkomen dat grenen houtkrullen. Lees meer over huisdier zorg.

Dieet: Hoewel we het vanzelfsprekend dat cavia’s kunnen vooral niets consumeren, kip en dat soort dingen, zijn we volkomen mis. Cavia’s zijn pure vegetariërs! Dus vergeet niet om de cavia voedsel eenvoudig te houden. De dingen die u kunt uw huisdier feed zijn pellets, hooi, verse groenten en fruit, enz. Vitamine C is erg belangrijk voor cavia’s, kan het gebrek voor vitamine C maken ze ziek, dus probeer voedingsmiddelen met vitamine C in zijn onder meer dieet. Voedsel dat soort dingen pellets bevatten vitamine C en zo cavia’s moeten worden gevoed met pellets alledag. Verse groenten zoals spinazie, paksoi, bloemkool, boerenkool en vruchten zoals sinaasappels, tomaten en aardbeien wortelen, bananen, enz. zijn rijk aan vitamine C. Lees meer over cavia’s dieet.

Grooming: Niet veel van grooming is vereist voor cavia’s, maar het verschilt van ras tot ras. Cavia’s met korte vacht vereist slechts een keer per dag poetsen, maar als zij het slachtoffer is vergieten (haaruitval), borstel om de andere dag. Voor langharige cavia rassen het dagelijks poetsen is hard nodig. Je hoeft het niet nodig dat je cavia zwemmen, tenzij zij het slachtoffer is het probleem van de luizen. Lees meer over cavia’s namen voor paren.

Keeping hen te vermaken: Net als bij ons, cavia’s moeten ook worden bijgehouden vermaakt. Praten over cavia’s temperament, cavia’s zijn zeer sociale dieren! Hoewel ze niet te zoeken voortdurende aandacht, ze moeten vaak verwennerij! Dus als je denkt te brengen cavia als huisdier voor kinderen, hoeft u niet lang na te denken, als de kinderen en de cavia zal zichzelf vermaken! Hoewel cavia’s hoeven niet lang te oefenen uren als honden, ze moeten oefenen. Gewoon houden ze buiten voor de kooi voor een uur, en dat zal de uitoefening ervan zijn! Lees meer over cavia speelgoed.

Guinea Pig als huisdier – Tips

Kijk voor een gezonde cavia. Een gezonde cavia zal actief zijn en er zal geen afscheiding uit haar ogen of neus. ; Je kunt een cavia uit een dierenwinkel, cavia fokker en reddingswerkers. ; Neem uw spaarpot voor regelmatige check-ups naar een dierenarts. ; Als je van plan bent om twee cavia’s te kopen op een moment, koop dan gelijk geslacht als hun nest interval is van slechts 96 dagen of minder! ; Met alle bovenstaande informatie, moet je hebt het antwoord op hoe zijn cavia’s als huisdier, voor jezelf. U moet ook hebben gerealiseerd dat er meer voors dan tegens, als voors en tegens van cavia’s als huisdier worden beschouwd. Dus maak je klaar om een actieve diertje brengt bij u thuis!

Mannelijke en vrouwelijke Namen van de Kat
Lezen voordat je hebt je volgende huisdier
Vegetarische diëten voor onze honden?
Basic Hond Commando’s voor Labrador Retrievers
Hond Pains en medicijnen
Puppy Gezondheid Informatie: Zes essentiële tips voor een gezonde Happy Puppy
Weet je echt je Labrador?
Koop van gerenommeerde Siberische Husky Fokkers
Golden retriever: Het overwinnen van Accidental uitbanning
Hond Allergieën: Shih Tzu
Beroemd Polar Bear Cub Gets Death Threat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create