Cat Training

Veel mensen geloven dat katten opleiding te moeilijk is, en vaak laat hun kat gedragsproblemen blijven uitsluitend op basis van dit feit. Het idee dat katten zijn te hard of te koppig om te trainen, is gewoon niet waar. Zij kunnen niet zo gemakkelijk of zo bereid om te voldoen als honden kunnen worden, maar het trainen van je kat is niet een onmogelijke taak, in feite, het is niet eens erg moeilijk als je over het op de juiste manieren.

Nu, als verwijzing naar cat opleiding, bedoel ik niet het onderwijs van uw kat om trucjes te doen. Er is niets mis met het onderwijs van uw kat trucs maar de focus van dit artikel ligt op het trainen van je kat om zich netjes te gedragen in uw huis.

De beste kat training techniek is om positieve versterking gebruiken om goed gedrag aan te moedigen. Zie je veel betere resultaten met behulp van positieve technieken, in plaats van straffen, schelden of schreeuwen tegen je kat voor slecht gedrag. Houden dat in het achterhoofd, moet je nooit geslagen of smack uw kat. Wanneer u een kat hebt misdragen, frustratie is onvermijdelijk, maar fysiek straffen of schreeuwen tegen je kat zal alleen maar verergeren de situatie.

Positieve bekrachtiging zal u de beste resultaten tijdens het trainen van uw kat. Dit betekent dat alleen uw katten beloning voor een goede gedrag. Waardoor ze een traktatie of waardoor ze extra affectie nadat ze hebben iets gedaan rechts zal hen aanmoedigen om dit goed gedrag voort te zetten.

Een andere techniek is incrementeel opleiding. Naast positieve versterking, kan deze techniek worden zeer succesvol. Een mogelijke situatie waarin deze technieken met elkaar zouden worden gebruikt wanneer u probeert om uw kat aan het menselijk toilet te gebruiken trein of hen op te leiden naar de wc buiten. Langzaam bewegen van de kattenbak aan waar u uiteindelijk wilt dat ze gebruiken als hun badkamer of het toilet of buiten, is een voorbeeld van incrementele opleiding. Naast het gebruik van deze stapsgewijze training techniek, positief versterken uw kat elke keer dat ze gebruik maken van hun kattenbak na uw verhuizing zal hen aanmoedigen om door te gaan om dit te doen totdat ze met behulp van het toilet of de buitenlucht.

Cat training kan een zeer belangrijk aspect van uw relatie met uw kat te zijn en zal niet altijd gemakkelijk. Wanneer u positieve technieken te gebruiken en te belonen uw kat voor goed gedrag, in plaats van hen te straffen voor slechte, zult u beginnen om de resultaten die u wilt zien. Laat uw kat dat u hun goede gedrag waarderen en u zult dat de opleiding hen is vrij eenvoudig te vinden.

Voor meer katten opleiding tips, kijk op deze website, de beste kat geheimen site beschikbaar.

Volwassen katten zijn leuk ook – Goedkeuring van een oudere kat
Hond Parasitaire Medicatie – Hond vlooienmiddel
Virtual Pet download sites: Gratis Virtual Pet Online
Voedingsmiddelen die relevant zijn voor Teckels
Getting Rid Of Hondenvlo
Goede informatie over welke Chihuahua Fokkers Te vermijden
Shar Pei: Entropion
Cat Gedrag en Cat Gezondheidszorg
House Onbenullige trainen van honden – In 3 stappen naar Onbenullige Exposed trainen van honden House
Wat is Wobblers Syndroom?
Homemade hondenvoer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create