Car-Deer botsingen in de Verenigde Staten

De National Highway Traffic Safety Administration schat dat er ongeveer 1,5 miljoen auto-herten botsingen per jaar, met schade als gevolg een verlies van ongeveer $ 1,5 miljard USD, wat neerkomt op een gemiddelde kostprijs van $ 1.000 per ongeluk. State Farm Insurance Agency ondersteunt ook deze statistieken, en gaat aan het verslag dat in het jaar 2004 waren er 150 menselijke sterfgevallen in de Verenigde Staten die rechtstreeks verband hielden met auto-ongelukken herten.

De beer wordt vaak beschouwd als een van de meest gevaarlijke dieren in Noord-Amerika. Als een gecombineerde groep, ijsberen, zwarte beren, grizzly beren, en zijn verantwoordelijk voor 5 tot 10 menselijke slachtoffers per jaar in Noord-Amerika. Vergelijken we dit getal met de 150 menselijke sterfgevallen veroorzaakt in 2004 door auto-Hert botsingen, zou men kunnen komen tot de conclusie dat de meest gevaarlijke dieren in Noord-Amerika is, in feite de White Tail Deer.

Een verzekering studie, uitgevoerd door State Farm Insurance in 2004 en 2005 geeft de tien landen met de meeste deer hits per jaar zijn als volgt:

1. Pennsylvania, 2. Michigan, 3. Illinois; 4. Ohio, 5. Georgiƫ; 6. Minnesota, 7. Virginia, 8. Indiana, 9. Texas; 10. Wisconsin

Statistisch gezien, de meeste auto-ongelukken gebeuren herten tussen de maanden oktober en december, die ook samenvalt met paring worden de herten seizoen. Ook is opgemerkt dat er meer ongevallen gebeuren tijdens de nacht, of op elk moment tussen zonsondergang en zonsopgang. Dit wordt toegeschreven aan het feit dat herten zijn een zeer nachtdier en besteden het grootste deel van hun tijd foerageren ‘s nachts.

Met al deze informatie, is het duidelijk dat bestuurders moeten alle mogelijke voorzorgen te nemen tijdens het rijden. De volgende lijst een overzicht van de top tien van manieren om veilig te en het minimaliseren van uw kansen van een auto-Hert botsing tijdens het rijden:

1. Als op alle mogelijke, niet autorijden tussen zonsondergang en zonsopgang.

2. Probeer landelijke wegen en slecht verlichte gebieden te voorkomen.

3. Bijzonder waakzaam zijn bij het rijden door gebieden met een hoge of lage gebladerte opknoping takken op de weg. Als er twee mensen in de auto, vraag dan uw passagier voor hulp kijken naar de zijkanten van de weg.

4. Verminder uw snelheid, en niet overdrive uw verlichting. De meest voorkomende opmerking mensen nadat zij geweest bij een auto-herten botsing is dat het dier kwam uit het niets.

5. Als je ziet een herten op de kant van de weg en je bent gelukkig genoeg om het niet te raken, zeker te vertragen, want waar is er een hert, zal er vaak anderen.

6. Draag altijd een veiligheidsgordel.

7. Gebruik grootlicht koplampen zo veel mogelijk aan de zijkanten van de rijbaan licht.

8. Rijd niet motorfietsen in gebieden met een hoge herten. Riding een motorfietsen u veel meer laat kwetsbaar voor ernstig letsel bij ongelukken dan gaat het autorijden.

9. Ten slotte, als een botsing met een hert vooraanstaande is, rem-en rechte houd het wiel. Te vaak uitwijken bestuurders proberen om het dier te voorkomen, en wegrijden van de weg of in het pad van een andere auto. Deze ongevallen zijn vaak ernstiger zijn dan het raken van de herten zou zijn geweest.

10. Als je toch op een hert, blijf in uw auto tot er hulp arriveert. If de herten nog in leven is, kan het verdoofd en kon erg agressief worden als gewekt.

Als je rijdt een groot deel in de Verenigde Staten, vooral in gebieden met een hoge hertenpopulatie, loopt u het risico van het raken van een hert. Echter, met volgende richtlijnen in gedachten en een goede dosis gezond verstand, kun je dat risico en houd uzelf en uw passagiers veilig.

Baby vogel Care
Bruine kluizenaar Spider Bites
Boston Terrier Gezondheid
Het opslaan van uw huis een kooi op een Time: Hoe Kennel Train uw canine vriend
Over Shih Tzu Fokken
Altijd kopen van een Rottweiler fokker en nooit een Pet Store
Birmese python
Weten wat u kunt verwachten bij Boston Terrier pups
Dus U wilt een Pommeren Puppy?
Aquarium Verzorging: Het kiezen van de juiste maat van het aquarium voor uw vissen
Camel Spiders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create