Bluebird Plannen van het Huis

Vogelaars en ornithologen zag een daling van het aantal Oost-Bluebirds in de jaren 1950. De belangrijkste redenen voor deze daling werd toegeschreven aan het verlies van goede nesten habitat en sites, willekeurige gebruik van pesticiden en de concurrentie van andere, meer agressieve holte broeden soorten. Sindsdien hebben het beheer van programma’s is uitgevoerd door organisaties en particulieren in de hele oostelijke staten en alle plannen hebben een belangrijke rol gespeeld. Echter, de meest succesvolle management techniek ingezet tot nu toe is het verschaffen van huizen voor het nestelen.

Bluebirds

Dit artikel geeft informatie hoe een Bluebird huis kan worden gebouwd. Echter, voordat ik in de nuances van de Bluebird huisplannen het absoluut noodzakelijk is om te begrijpen bluebird. Er zijn verschillende soorten bluebirds: Oost-Bluebirds, West-Bluebirds en Mountain Bluebirds. De Oost-Bluebirds zijn gevonden ten oosten van de Rockies uit het zuiden van Canada tot de Golf staten. De westelijke Bluebirds en Mountain Bluebirds zijn niet gevonden ten oosten van de Mississippi. Oost-Bluebirds bekend zijn om te migreren naar het warme zuiden tijdens de winter.

De Oost-Bluebird is relatief kleiner in omvang. De mannetjes hebben een blauwe rug, een roestige rode borst, terwijl de lagere buik is wit. De vrouwtjes zijn vergelijkbaar, maar de kleuren zijn niet zo helder. Jonge bluebirds hebben een gespikkelde borst met geen rood en zijn meestal grijs uiterlijk. Echter, misschien een beetje blauw in de vleugels. Bluebirds zijn ongeveer zeven centimeter lang. Mountain Bluebirds zijn iets slanker ten opzichte van de andere soorten Bluebirds. Mannetjes van alle drie de soorten zijn helderder dan hun vrouwelijke tegenhangers. Bluebirds voeden zich voornamelijk met insecten, maar eet vruchten en bessen, vooral in de winter.

Bluebirds zijn in principe holte nesters en gebruiken van oude gaatjes gemaakt door spechten en natuurlijke holten in grote bomen berichten. Ze lijken te zijn dol op nestkastjes, vooral als het van de juiste maat in een warme omgeving. Hoewel deze huizen worden vooral gebruikt in de lente, herfst is ook een goed moment om de huizen te bouwen als bluebirds zijn vroege nesters en soms beginnen ze al in februari. Ook in zeer koude winterweer, Bluebirds gebruik van deze huizen om zich te beschermen tegen de bittere koude winden delen lichaamswarmte warm te houden.

Bluebird Plannen van het Huis

Er zijn twee belangrijke huis ontwerpen voor bluebirds. Het eerste is de traditionele vierkante huis en er is een verbeterd ontwerp bekend als het Peterson Bluebird huis, waar een steil hellend dak heeft. Er is waargenomen dat de Bluebirds de voorkeur aan de iets kleiner zijn van het Peterson huis, maar het maken van dit soort woning is relatief moeilijk, omdat het aantal betrokken hoeken. Ze zijn ook duurder ten opzichte van de traditionele Bluebird woningen. Gratis plannen en richtingen voor beide soorten zijn te vinden op het net.

Als je een nestkast te bouwen, heb je een stuk hout afmetingen 1 x 6 x 6. Rough cut hout wordt aanbevolen als de vogels kan hangen beter op deze bossen in vergelijking met hout glad. Ervoor te zorgen dat de toegang gat met een diameter van 1,5. Als het gat groter is, dan zullen andere vogels over te nemen het nest. Gegalvaniseerde nagels moeten worden gebruikt als ze niet gaan roesten. Het huis schoon elke keer dat je anticiperen op een nieuwe familie van Bluebirds te nemen over het huis.

Een bluebird huis moet worden geplaatst in de buurt van een oude-veld, boomgaard, park, begraafplaats voor u tot een goede kans op het aantrekken van een paar bluebirds hebben. Ook, in de buurt plaats een paar nesten met elkaar en houd ze uit de buurt van Sparrow huizen. Zij geven de voorkeur nestkasten op een boomstronk of een houten hek dat is niet meer dan drie tot vijf meter hoog. De vermelding gat moet oostwaarts naar het noorden gezicht als dit zal het nest tegen overmatige zon en wind te beschermen.

Een goed programma voor het beheer in uw plaats zal helpen verzekeren dat de bluebirds met behulp van uw huizen succesvol zal zijn in het verhogen van hun families. Inzicht in de fokkerij cyclus van de Bluebird is essentieel voor het plannen van activiteiten. De daling in de populatie van deze zachtaardige mooie vogels heeft veroorzaakt alarm bij veel mensen. Bluebird huizen, ter vervanging van de natuurlijke of spechtengaten, die worden gebouwd en gebouwd op het hele continent. U kunt zelf zien dat de Bluebirds gelukkig hebben deze alternatieven als woningen aangenomen indien u langs de ‘Bluebird routes’ op golfbanen en natuurgebieden. Het goede nieuws is dat de nummers van bluebirds worden gemeld, zijn weer toe.

Het maken van Bluebird huizen in je achtertuin is een grote hobby die u kunt ondernemen met uw familie. Niet alleen kunt u genieten van quality time met je familie, zult u ook het voorrecht hebben om het uitnodigen van de Bluebirds in je leven.

Vakantie Gevaren: De top drie bedreigingen voor uw hond deze winter en hoe een calamiteit voorkomen
Diplodocus
Annelida Kenmerken
Yummy Dog Birthday Cake Recept – een geweldige traktatie
Kalkoengier
Invoering van een pug puppy in uw gezin
Beroemde Animal Actors
Oscar Vis Verzorging
Hond inbeslagneming Symptomen
Mocht u bezorgd over de Pet Food Recall?
Informatie over de Havanezer Fokkers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create