Belly Band voor honden

Wat is een buik-band voor honden? Een buik-band voor honden is gekomen om de redding van honden die aannemen dat de hele wereld om hun eigen kleine toilet te zijn, ofwel omdat ze last hebben van oncontroleerbare plassen, of ze gewoon nog niet zijn opgeleid. Het is vooral bedoeld voor reuen, dat is gewikkeld om hen heen om hun edele delen te dekken. Soms zijn mensen zelfs gebruik maken van maandverband of babyluiers ingesloten in een band. Honden tillen hun poot om te urineren. Met een buik band is de urine wordt geabsorbeerd door de folie, die vervolgens kunnen worden verwijderd en vervangen. Het komt met een buitenschaal, die kan vochtig in het proces. Deze schelp kan worden gespoeld om opnieuw gebruikt worden.

Belly Band voor honden: Gebruikt

Er een verscheidenheid van doeleinden die een buik-band voor honden serveert. Na zijn enkele van hen:, Een buik band dient om het probleem van incontinentie controle in reuen. Deze problemen kan het resultaat zijn van bepaalde soorten honden ziekten. Als zodanig buik bands komen om hun steun. ; Ze zijn nuttig in de periode van onbenullige opleiding voor honden. Echter, moet je oppassen niet toe te staan uw hond te wennen aan de buik-band. Als je hem buiten, train hem om te urineren in slechts een bepaalde plaats, en beloon hem voor zijn gedrag. ; Een buik band voorkomt ook dat mannelijke honden van paren met hun vrouwelijke tegenhangers in warmte, omdat zij daadwerkelijk betrekking tot de private delen van de hond. ; Belly bands ook een interessante toevoeging aan de hond kleren! ; Hoe een Belly Band voor Honden Naai

Degenen van jullie die vinden de optie van een buik-band voor honden erg duur, het alternatief is om te leren hoe je een buik-band voor honden op je eigen te maken. Volg deze tips om een goedkopere optie met vergelijkbare en effectieve resultaten te creƫren. ; De eerste stap in het maken van een buik-band voor honden is het meten van de omvang van de band. Dit kan gedaan worden met behulp van een meetlint rond zijn maag, moet de meting worden een die goed passende, niet te los, noch te strak. ; Gebruik een stof die is 20 centimeter breed. Snijd de rest als per de meting die u hebt genomen. De stof kan een deel uitmaken van een oud t-shirt, of een ander kledingstuk dat nu is van geen enkel nut voor jou. ; Snijd een stukje van een washandje, dat is 1 inch kleiner dan alle kanten van de hierboven genoemde stof. Steek het op aan de binnenzijde van de band. The washandje dient als een goed absorberende bij een ongeval. Voor extra absorptie kunt u lijn van de band met een maandverband. ; Nu vouw de hele band in een half, in de lengte. Het zou nu 10 cm breed. Stitch uit de overige drie zijden. ; Wikkel de band rond uw hond. Markeer de positie van het klittenband met een speld, na het bepalen van een comfortabele pasvorm voor de hond. Steek op de klittenband banden aan de binnenzijde van de buik band. ; Je hebt nu een comfortabele buikband voor uw hond. Dit buik band kan worden gewassen in de wasmachine. Het is raadzaam om een reserve een handig, in het geval, de eerste krijgt men vervuild.

Vind nuttige informatie over zindelijkheidstraining honden en puppy zindelijk technieken.

Een buik-band voor honden is een effectieve manier van aanpak van het probleem voor het veelvuldig urineren bij honden. Krijgt uw hond een buik band vandaag, of ze voor hem, om jezelf te redden de moeite van het moeten opruimen na hem de hele tijd.

Het voorkomen van pijn en angst Agressie bij oudere honden
Huis Training 101
Chihuahua: een geschiedenis van het ras
Hond colitis in
Helpen Uw Huisdieren helpen uw baby
Poedel Pups: wat iedereen moet weten
Train je hond stoppen Kauwen op de verkeerde dingen
Kaukasische Mountain Dog
Het verhuren van uw Chinchilla Free Run
Canine hartworm Geneeskunde
Havanese golvende vacht verdient Top Punten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create