Bedreigde Zoogdieren

Vergroten ImageMammals ten opzichte van andere soorten door het vermogen van de vrouwtjes van hun clan om melk te produceren en het bestaan van een gewerveld dier in hun anatomie. Een paar zoogdieren hebben vandaag geworden bedreigd, vooral door de mens-gerelateerde veranderingen in de wereld. Hier is een lijst van bedreigde zoogdieren.

De Afrikaanse en Aziatische olifanten zijn een bedreigde diersoort vandaag. Aziatische olifanten zijn over het algemeen niet gevaarlijk, maar sommige malafide olifanten in gevaar kunnen brengen menselijke eigenschappen en het leven. De Aziatische olifant is vooral geworden bedreigd door stroperij voor de verschillende organen van hun lichaam. Chief onder hen is de olifant slagtand, die geruchten aan diverse toepassingen bevatten, variƫrend van goed geluk charmes van afrodisiaca.

The Right Whale is ook een bedreigde zoogdier. It bevolking is geslonken door de jaren heen. Vandaag zijn er slechts ongeveer tweehonderdvijftig recht walvissen, en hun populatie is afgenomen met ongeveer twintig procent binnen twee generaties.

De blauwe vinvis is ook een bedreigde zoogdier vandaag. Walvissen zijn weer uitgebuit door jagers over de hele wereld. Hun bedreigde status is vooral te wijten vijftig procent afname in de walvis populatie in de afgelopen drie generaties.

De Rode Wolf, een van de zeldzaamste wolven is ook de meest bedreigde zoogdier ter wereld. Terwijl de Rode Wolven keer zwierven vrij over de hele zuidelijke Verenigde Staten, zijn er slechts ongeveer een tweehonderdzeventig Rode Wolven rond vandaag.

Rode Wolven werden altijd beschouwd als een bedreiging voor de landbouwgrond en huisdieren, die hadden geleid tot de grootschalige jacht. De Rode Wolf is ook het slachtoffer van zeer agressieve roofdier bestrijdingsprogramma’s.

De Amoer en Anatolische Luipaarden zijn ook bedreigde zoogdieren. Hun bevolking is gedaald met maar liefst tachtig procent sinds de afgelopen drie generaties. De Amur Leopard is een van de rarests van de grote katten vandaag. De Amur Leopard is kwetsbaar voor natuurrampen, zoals bosbranden en zijn ook te lijden van een verlies van habitat. Ze zijn ook gepocheerd makkelijker, omdat ze leven in een beboste gebied, vrij dicht bij landbouwgronden. De Anatolische luipaard is minder dan twee vijftig volwassen individu als de bevolking vandaag. Trofeejacht is de belangrijkste oorzaak voor de bedreiging van deze luipaarden.

De Zwarte neushoorn is een ander bedreigde zoogdier. De Zwarte neushoorn heeft ervaren een daling van ongeveer tachtig procent sinds de afgelopen drie generaties. De Zwarte neushoorn is geduwd om xtinction te wijten aan het verlies van leefgebied en illegale stroperij. Het is vooral gestroopt voor het hoorn en de huid.

De Giant Armadillo is geconfronteerd met een daling van ongeveer vijftig procent van de bevolking sinds de afgelopen tien jaar. De bedreiging van de Giant Armadillo is voornamelijk te wijten aan stroperij, uitbuiting en verlies van habitat.

De Noord-nosed Wombat Hairy gezichten uitsterven en wordt bedreigd. De totale bevolking van de noordelijke Hairy Nosed Wombat minder dan vijftig volwassen individuen. Belangrijkste redenen van haar bedreigd is te wijten aan de afschrijving van de kwaliteit van de leefomgeving en een sterk versnipperde populatie.

De korte staart Chincilla is een lid van de Rodentia orde. Het is een ernstig bedreigde en mogelijk uitgestorven zoogdier vandaag. De Chincilla heeft gezien een daling van ongeveer tachtig procent van de bevolking sinds de afgelopen tien jaar. Belangrijkste redenen van haar bedreigd are exploitatie en daling in de omgeving van bewoning.

De Manipur Brow antlered Deer is een ander ernstig bedreigde zoogdier te wijten aan het verlies van de habitat en de uitputting van de kwaliteit van de leefomgeving. Er zijn slechts ongeveer tweehonderdvijftig levende volwassen individuen vandaag.

The Wild Bactrain Camel dankt zijn bedreigd om zware uitbuiting en verlies van habitat. Een ernstig versnipperde populatie heeft ook pijn aan de Camel. Er zijn ongeveer tweehonderdvijftig levende personen vandaag.

Blauwe Rus-A Lovely Idee voor een huisdier
Handleiding voor het vinden Bichon Frise redt
Birmese Cats
Mess Gratis Chihuahua Potty Training
Zachte kattenvoer
Hond Health Insurance Plans – Haal het beste ziektekostenverzekering voor uw hond
Kippenrassen: verschillende soorten kippen
Gebruik van internet om Pommeren Fokkers Zoek
Aye-aye Feiten
Bumble Bee Feiten
Het selecteren van A Dog Breed: 3 factoren om te overwegen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create