Beagles Eager om nieuw gedrag leren

Een gelukkig, gezond dier maakt altijd het beste huisdieren, vooral als er jonge kinderen in het huis en de gelukkige, go-lucky aard van beagles maken ze ideaal te hebben rond het huis. Although needing voldoende lichaamsbeweging om hen te helpen handhaven van een gezond gewicht te weren van de ontwikkeling van hypothyreoïdie, de algemene gezondheid van de Beagles is een van hun kenmerken waardoor ze such lieve huisdieren.

Hun onophoudelijke geblaf en baldadig gedrag wanneer geconfronteerd met een vreemde maakt ze lijken agressiever dan hun aard ondersteunt, maar deze actie is wat maakt dit anders is vriendelijk huisdier zo’n goede waakhond, meestal, een woord van de eigenaar zal de hond settelen, terwijl het gewend raakt aan deze nieuwe persoon op zijn grondgebied. Naast hen maken uitstekende huisdieren en serveren als de occasionele waakhond, beagles kan ook worden opgeleid als jacht-honden op te sporen en spel, vanwege de scherpe reukzin te vangen.

Hoewel betrekkelijk klein van gestalte, staande tussen 13 en 16-inch hoog, de Beagle is groter dan de zogenaamde speelgoed honden, waardoor het een ideaal huisdier voor kleine kinderen. Geërfd gezondheidsproblemen kan epilepsie, die kunnen worden gecontroleerd door de medicatie, maar Beagles gebrek aan de talrijke problemen die andere rassen treffen. Hypothyreoïdie en dwerggroei zijn mogelijk met vele beagles en hun dieet is vooral belangrijk omdat zij een neiging tot gewichtstoename. Dit is normaal bij dieren die worden onderhouden in een inactieve omgeving.

Beagles getraind voor de jacht en die voldoende buitenruimte in te zelden uitgevoerd te ontwikkelen met een gewicht probleem, op voorwaarde dat hun dieet is in overeenstemming met hun behoeften. Een van hun fysieke eigenschappen, lange wimpers, die bijdraagt tot hun algemene verschijning kan ook problemen veroorzaken, kunnen deze lange wimpers krullen in de ogen en worden ingebed. Maar dit eenvoudig op te lossen door kleine chirurgie en door de eigenaar zich bewust van de mogelijkheid om tijdens de verzorging.

Beagles zijn gebruikt als jachthonden, vooral te wijten aan hun scherpe reukzin. Het gebruik ervan in konijnenjacht in de 18e eeuw snel overschreden dat van de kiekendief als de Beagles snelheid, uithoudingsvermogen en vastberadenheid zou hen in staat te sporen de snellere dier. Hun grootte ook toegestaan hen de toegang tot vele plaatsen grotere jachthonden kon niet fit. Zware kreupelhout, terwijl uitnodigend om te hazen, bleek geen partij voor de Beagle en zijn gevoel van geur en het vermogen track de dieren in het wild.

Leren van eenvoudige commando’s te volgen lijkt gemakkelijk te komen voor dit zelfs gehumeurd dier, zodat zelfs kinderen gedrags-commando’s te bieden aan het dier. Ze gemakkelijk leren, gekoppeld aan hun gretigheid om hun eigenaars dan maakt beagles een uitstekend ras voor die in kleine leefomgeving. Hoewel altijd verheugd over de gelegenheid om in de open en lopen, dan kunt beagles begrijpen hun grenzen en aan te passen aan hun huidige omgeving.

Een van de slimste van de hond rassen, ze niet alleen onthouden en te herkennen vroegere vrienden van de familie die ze hebben ontmoet, maar kan ook snel onder de knie een aantal van de meest complexe opdrachten. Een professionele, ervaren trainer treinen meestal beagles te werken als jachthonden, maar de eigenaars met geduld hebben ook succes gehad met hun opleiding.

Michelle Adams is een hondenliefhebber, die veel heeft doorgebracht tijd onderzoek naar de geschiedenis van de verschillende rassen van honden, met inbegrip van de Beagle. Since fokkerij brengt bepaalde instincten en gedrag in te spelen met verschillende types van honden, understanding de geschiedenis van uw Beagle will beter toe te rusten kunt u werken met uw nieuw huisdier. Er is veel informatie beschikbaar over de geschiedenis van de Beagle standaard. Artikelen zoals deze en interviews met experts in het veld zal u helpen om te begrijpen waar uw Beagle vandaan kwam en waarom de normen zijn vastgesteld.

Labrador Opleiding: Stop dat het kauwen Habit
Moeder – vader – wat in mijn hondenvoer?
Wat zijn de oorzaken Wormen bij katten?
Strike a Pose met uw Chihuahua
Goede Golden Retriever Grooming Habits
Wat u moet weten over de geschiedenis van de Yorkshire Terrier
Verhuizen Home met uw kat
Chinese Shar Pei: goed te kennen
Wat zijn de voordelen van Cat steriliseren?
Beschrijving van een langharige Chihuahua
Train uw kinderen Before Your Lhasa Apso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create