Artritis bij honden

Artritis in Honden artritis is waarschijnlijk de meest voorkomende ernstige aandoening van honden (ongeveer een op vier of vijf) en een van de meest moeilijk te behandelen. Helaas, er is momenteel geen bekende remedie voor artritis – bij honden of mensen! Talrijke tests en klinische proeven zijn uitgevoerd, maar met no cure op dit moment. Dus, pas op voor iedereen die beweert een Cure.

Echter, er zijn verschillende remedies beschikbaar die enige verlichting kunnen geven, in meer of mindere mate .. Zoals kan worden gezien door het grote aantal producten aan te bieden. ; Er is een probleem in dat veel van de rechtsmiddelen die ter beschikking te voeren een soort van nadeel, met name wat betreft een aantal van de anti-inflammatoire geneesmiddelen die momenteel in gebruik is.

Dit zijn enkele van de gevaren:

Kijk naar een forum of message board over dit onderwerp en Rimadyl en Carprofen vaak, genoemd in een negatieve context. Ernstige bijwerkingen zijn verontrustend frequent en in sommige gevallen fataal kan zijn. De website van de Amerikaanse Food and Drug Administration staten …

Vandaag de dag, een nieuwe generatie van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) brengt opluchting om miljoenen honden met gewrichtsproblemen of met pijn na de operatie. NSAID’s zijn zeer effectief voor het beheersen van pijn en ontsteking bij honden, zegt Stephen F. Sundlof, DVM, Ph.D., directeur van de Food and Drug Administration het Centrum voor Diergeneeskunde (CVM). Deze zijn zeer waardevol drugs die veel huisdieren leven tot een rijpe leeftijd helpen. Maar net als alle drugs, NSAID’s een risico op bijwerkingen, of bijwerkingen. De meeste bijwerkingen zijn mild, maar enkele kunnen ernstig zijn, vooral als de drugs niet worden gebruikt volgens de gelabelde richtingen.

Enkele reacties leiden tot permanente schade of zelfs de dood

Het is belangrijk voor huisdiereigenaren zich bewust zijn van de risico’s en voordelen van alle drugs, met inbegrip van NSAID’s, zodat ze beslissingen kunnen nemen over hun huisdieren gezondheidszorg, zegt Sundlof. Eigenaren die hun hond geven NSAID’s moeten de bijwerkingen weten uit te kijken naar die aangeven hun huisdier heeft medische hulp nodig. De meest voorkomende bijwerkingen van NSAID’s (niet-steroïdale anti-inflammatoire drugs) zijn: braken, verlies van eetlust, depressie, lusteloosheid en diarree. Ernstige bijwerkingen zijn gastro-intestinale bloeden, zweren, perforaties, nierschade, en leverproblemen.

De bijwerkingen van NSAID’s zijn zeer goed bekend en zeer goed gedocumenteerd, zegt Michele Sharkey, DVM, in de CVM’s Office van New Animal Drug Evaluation. Maar deze informatie is niet altijd om naar het baasje, zegt ze. Als het huisdier eigenaar kan een eventuele reactie te erkennen, stoppen met de medicatie, en krijg diergeneeskundige hulp, kan het het verschil betekenen tussen een goed resultaat en een ramp. Er is enig bewijs dat niet alle dierenartsen zijn zich bewust van de mogelijke problemen met deze medicijnen en niet in staat zijn om de symptomen van bijwerkingen en bijwerkingen te herkennen.

Behandelingen zoals oliën en crèmes, extern toegepast, die soms effectief zijn met mensen veel moeilijker toe te passen voor honden, vooral als de vacht dik is. Verschillende andere alternatieven voor anti-inflammatoire geneesmiddelen op de markt, inclusief drankjes en natuurlijke ingrediënten. Glucosamine is een zeer populair ingrediënt, soms meegeleverd met chondroïtine. Ik weet dat veel ouder golfers die zweren bij het!

Een bedrijf genaamd Maxavita beweert dat haar product, genaamd Pernamax, die wordt geleverd in de vorm van capsules of gel, is 200 keer sterker dan glucosamine. Het omvat de poedervormige extract van de Nieuw-Zeelandse Groene lipmossel. Geen van deze oplossingen zijn goedkoop en alle betrekking hebben op een voortzetting van de kosten, die meer dan een jaar kunnen heel aanzienlijk zijn, vooral als er behoefte is aan de betrokkenheid van de dierenarts.

Magnotherapy kan een eenvoudige en doeltreffende alternatief. Het heeft verder succes met mensen en dieren en in het Verenigd Koninkrijk alleen al meer dan 2 miljoen mensen hebben noodhulp, variërend van de milde tot de wonderbaarlijke. In sommige kringen, is deze behandeling bespot als allemaal in de geest, mogelijk omdat mensen niet kunnen geloven dat er iets zo eenvoudig en gemakkelijk als een speciale magnetische halsband of slaapmat kan een dergelijke verlichting te brengen voor dieren. Echter, er is veel wetenschappelijk bewijs dat de gunstige effecten van deze magnetische therapie niet alleen te wijten aan een placebo-effect. Voor meer informatie over Magnotherapy Klik nu voor Dieren.

Van uw huisdier keuringen en vaccinaties, deel I
Waar Rottweiler zorg begint
Wat te verwachten van een Reddingshond Rottweiler
De Noble Duitse Herdershond
Vissers Net Grootste ooit Colossal Squid
Oormijt Remedies
Hoe Be Your Dog Stoppen kauwen met Dog Training Technieken?
Zorg voor uw poedel
Bosolifanten bedreigd door stropers
Een kieskeurige Pommeren Fokker
Soorten haaien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create