Anolis Lizard Feiten

The Anolis hagedis is een soort hagedis dat een kenmerk felle groene kleur heeft. Het is vanwege dit, dat het ook wordt aangeduid als de groene anolis hagedis. Deze wezens zijn bomen, dat wil zeggen, ze wonen in bomen. Vanwege dit feit, hun felle groene kleur fungeert als het perfecte middel van camouflage voor hen. The anolis hagedissen zijn actief tijdens de dag. Deze hagedissen zijn meestal te vinden in warme en vochtige klimaat van de zuidoostelijke delen van de Verenigde Staten als Florida, Virginia en Texas. Sommigen zijn ook bekend dat er in het Caribisch gebied. Lees meer over de verschillende soorten hagedissen.

Anolis Lizard Feiten

De wetenschappelijke naam van de anolis hagedis is Anolis carolinensis. Het wordt ook wel de Amerikaanse kameleon, omdat het kan van kleur veranderen als hen. De anolis hagedis maakt geen geluid. Het is bekend om te leven in eigenheid, in tegenstelling tot in een groep.

Anolis hagedissen zijn ongeveer 4-8 cm lang en hebben een lange neus. En van deze totale lengte, hun staart bestaat uit het grootste deel ervan. De mannelijke anolis hagedissen zijn groter dan de vrouwtjes wanneer ze volgroeid zijn. Hun snuit zijn langer ook. De hagedissen zijn groen alle over, behalve dat de mannen een flap onder hun keel die in een vurige rode kleur verandert tijdens territoriale of weergegeven wanneer het hof een vrouwelijke om te paren. De mannelijke hagedissen hebben ook twee sets van grotere schalen op het punt waar de staart begint.

The anolis hagedissen zijn zeer territoriaal en twee mannen zijn bekend met elkaar en de aanval te bestrijden als bedreigd. Als de anolis hagedissen gelukkig en ontspannen, zullen ze een donkere tint groen zijn, maar als de anolissen gestresst bent, bedreigd of ziek zijn, zullen ze hun kleur aan de verschillende tinten bruin zich tot donkerder en donkerder tinten, afhankelijk van de ernst van de stress. Het werpt uit haar staart en groeit een nieuwe in de plaats. Het werpt ook haar huid af tijdens het vergieten seizoen en zal dan overgaan tot het op te eten. Ze vleesetende in de natuur en anolis hagedis voedsel zal bestaan uit kleine bugs en insecten, kakkerlakken, krekels, spinnen en nachtvlinders.

De paartijd van het anolis hagedis start begin april en gaat naar t / m eind augustus. Voor het dekken, zal een mannetje proberen en krijgen de vrouwelijke aandacht door het weergeven van de rode keelhuid onder haar nek en dobberen haar hoofd op en neer. Als het vrouwtje een mannetje kiest, het mannetje zal grijpen een plooi van haar huid boven haar nek, mount haar positie zijn staart onder het vrouwtje vent en de paring zal beginnen. Na ongeveer 2-4 weken na de paring, zal het vrouwtje lag haar eerste legsel en blijven om meer greep te leggen totdat er ongeveer 10 eieren. Deze eieren worden begraven in de bodem in de buurt van hun habitat en aan hun lot voor zichzelf. Komen de eitjes in 35-40 dagen en de jonge anolissen zal hebben om voor zichzelf te nemen om te overleven.

Anolis Lizard Care

De anolis hagedis is een zeer dure keuze voor een huisdier. Anolis hagedis levensduur in gevangenschap is bekend dat het ongeveer 4 jaar. De hagedis kan worden gehouden met z’n tweeën of als een enkele entiteit. Als men wil bewaart twee hagedissen dan is de beste keuze is dat van twee vrouwen, want als twee mannetjes bij elkaar gehuisvest, zullen ze uiteindelijk vechten en een mannelijke en een vrouwelijke misschien ras. ; Lees meer over:; Hagedissen als huisdier; soorten PET Lizards; De anolis hagedis moet worden gehuisvest in een container (zoals een tank) dat is gevuld met een substraat. De ideale keuze is om het te vullen met reptielen tapijt. Vermijd het gebruik van stenen, keien, ceder blaft of een van deze dingen als substraten, omdat ze giftige en het huis te veel bacteriën worden op hen. De vochtigheidsgraad van de tank moet worden gehandhaafd op 60% -70% te allen tijde. De beste keuze is voor het spuiten van de tank met gezuiverd water (kraanwater heeft een aantal chemische stoffen die kunnen aantonen dat ze giftig zijn voor de anolis hagedis) en mist het meerdere malen per dag. Dit komt doordat de anolis hagedis drinkt geen water uit een kom water, maar likt uit het vocht dat wordt gevormd op bladeren.

De anolis hagedis is een koudbloedige reptielen en is afhankelijk van zijn omgeving om het lichaam warmte genereren. Daarom, die een UVB-licht wordt van essentieel belang. Het staat hen eveneens vorm van vitamine D3 en calcium. De UVB moeten worden bewaard op voor 12-14 uur. Houden de temperatuur bij 85-90 graden F. Verwarm nooit rotsen te gebruiken voor het verstrekken van warmte, omdat ze kan branden de hagedissen. Samen met dit, moet een koele plek ter beschikking worden gesteld in de tank, zodat ze kunnen afkoelen en regelen hun lichaamstemperatuur. ‘S nachts kiezen voor een black light of een paars licht.

Toen in gevangenschap, moet de anolis hagedis dagelijks worden gevoed met krekels, insecten, motten en andere insecten. Dus ook wax wormen kunnen eenmaal worden gevoed in een tijdje als ze bevatten te veel vet. De krekels en andere insecten die je voeden de anolis hagedis moet worden afgestoft met vitamine poeder om de voeding te behouden. Een anolis hagedis niet verbruiken iets dat groter is dan zijn hoofd, dus de prooi grootte te houden tot ongeveer 1/4e van haar hoofd. Niet voeren ze iets dat giftig is als vuurvliegjes. Zorg er altijd voor dat de insecten voeden u hen hebben geen chemicaliën op hen-achtige bug sprays (gebruikt voor het doden van hen). Verwijder altijd alle etensresten of uitwerpselen uit de bak als ze kunnen giftig zijn. Meer lezen over wat te doen hagedissen eten.

Reinig de tank elke maand. Gebruik geen ammoniak gebaseerde producten voor het schoon als het kan fataal zijn voor het reptiel. Reinig de tank met warm water en azijn om zich te ontdoen van alle vlekken. Dan droog en te vervangen. Lees meer over groene anolis hagedissen.

The anolis hagedis is een fascinerend schepsel en vrij gemakkelijk te verzorgen zodra de eerste set up wordt gedaan. Zorg ervoor dat u goede zorg van de hagedis te nemen en u kunt de activiteiten te genieten voor meerdere jaren te komen.

Getting Rid Of Duitse Herder Problemen
Pommeren Feiten: Inleiding tot de Happy & Actief Pommeren Ras
‘S Werelds kleinste aap Is een Monkey At All
Bichon Frise Allergenen
De Duitse Herder: Noble, loyaal, en Intelligent
Interessante feiten over Goldfish
Wat doe schildpadden eten
Kat gedragsproblemen
Verantwoordelijk Pommeren Breeding
Hebt u een luisterend oor voor oor van uw Pet’s Infectie?
Tips vinden van een mops Rescue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create