Animal Lovers Win extra leven voor 400 Chinese Cats

ontluikende dier China de rechten van de beweging beweerde dat een zeldzame en bloedige overwinning vandaag na het redden van meer dan 400 katten die zouden worden geslacht voor hun vacht en vlees.

Katachtigen werden gered van een markt in Tianjin na een patstelling vorige week tussen de 100 huisdier minnaars en politie die een demonstrant in het ziekenhuis verlaten.

Tot enkele jaren geleden het respect voor de rechten van dieren was bijna non-existent in China, waar honden, katten, vogels, hagedissen en schildpadden vaak weergegeven in krappe kooien market, alvorens zij worden geslacht – soms door te worden geslagen tot de dood.

Maar het land toenemende welvaart heeft geleid tot een huisdier-verwennerij middenklasse, van wie velen denken dat de honden als de beste vriend van de mens in plaats van een populair item op een restaurant menu.

Activisten zijn brutaler geworden, plaatsen videobeelden van wrede behandeling op Youtube en enscenering protesten.

Vorig jaar november, 500 dierenliefhebbers in Peking geënsceneerde een luidruchtige demonstratie tegen een politie-slachting van honden en nieuwe beperkingen aan huisdiereigenaren – zowel ingevoerd om de verspreiding van hondsdolheid halt toe te roepen.

In de laatste confrontatie, 100 aanhangers van de Liefde Kitty groep in Tianjin omgeven een markt, waar katten en honden werden afgeslacht. Veel van de demonstranten waren plaatselijke bewoners die hadden verloren hun huisdieren en vermoedde dat de dieren waren ontvoerd door bontwerkers.

De politie weigerde de dierenbescherming groep te steunen, omdat er geen wet is in China tegen het doden van katten en honden, en alle dierlijke handelaren waren licentie.

Lu Di, directeur van het Small Animal Protection Association, beschreef de confrontatie die volgde: De demonstranten waren bang dat de moorden bleven achter de gesloten deuren, zodat ze hun weg naar binnen. Ze vonden katten gepropt in kleine draadgazen kooien ongeveer 10 cm hoog. Ongeveer 80 politieagenten arriveerden en er waren schermutselingen. Een man liep een hoofdwond en is nog steeds in het ziekenhuis.

Om te voorkomen dat verdere botsingen, de Hebei provinciale overheid mogen de katten die moeten worden genomen om te schuilen Lu’s in Peking. Maar het is moeilijk om haar kleine non-profit organisatie het hoofd te bieden met zo veel mishandelde dieren. Van de 444 katten die aanvankelijk werden gered, 19 zijn overleden.

We hebben niet genoeg geld, voedsel en medische zorg, zodat we roepen om hulp hebben, zegt Lu.

Haar collega vrijwilligers willen dat de overheid maatregelen om herhaling te voorkomen. In China, is er geen wet om dieren te beschermen, zei de vereniging vice-directeur Zhang Dan.

Dit is onaanvaardbaar. Zelfs arme landen in Afrika hebben zulke wetten. Wij zijn verzoekschrift aan het Nationale Volkscongres om nieuwe wetgeving te maken.

Houding ten opzichte van andere dieren kan ook nodig zijn om te veranderen. Minder dan een week vóór het begin van het Chinese Jaar van het Varken, de plaatselijke media meldde de mishandeling van honderden varkens die niet mochten worden verzorgd door een lease-geschil.

De meeste varkens waren zo hongerig en dorstig dat ze niet waren zelfs in staat om op te staan en alleen dicht tegen elkaar aan, met een aantal biggen levenloos, de Yangcheng Evening News gezegd.

Ziekten die een Basset Hound Dog kan beïnvloeden
Hoe uw hond te rijden in de Vervoerder: Top 3 tips om je slag
Begrip over Yorkshire Terrier Grooming
Waar Bulldog Fokkers Zoek
Pot Belly Varken – Tips om te zorgen voor pot Bellied Varkens
De Doberman Pinscher
Goede manieren om een Duitse Herder Groom
Konijnen: levensduur van een konijn
Hondenvoeding – het maken van onze Honden Gezonder
Voed uw Golden Retriever hondenvoer of menselijke voeding?
Plaatsen om Duitse Herder Plaatjes zoeken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create