Amerikaanse instantie niet in slagen om lijst van bedreigde diersoorten

Bald Eagles, wolven, slakken, vlinders en vele andere soorten inheemse naar de VS zijn al lang in gevaar. Velen hebben gemaakt op het land lijst van bedreigde diersoorten, maar niet onder de regering-Bush de afgelopen twee jaar.

Milieugroeperingen beweren dat Bush benoemde hebben bewust het maken het moeilijker om dieren en planten als bedreigde designate, en zijn begonnen met een reeks van rechtszaken. Regeringsfunctionarissen erkennen dat er ongeveer 280 soorten wachten om te worden toegevoegd aan de lijst.

George Bush’s vader aangewezen 231 soorten als bedreigd of bedreigd in zijn single termijn. In Bill Clinton acht jaar 521 soorten werden aangewezen als bedreigd. Bush heeft aangewezen 59 in zeven jaar, en geen enkele in de laatste twee sinds Dirk Kempthorne werd secretaris van het interieur, de verantwoordelijke dienst.

Conservation groepen, zoals de Sierra groep zei Kempthorne, een voormalig senator en hoofd van een woningbouw-groep, was bevooroordeeld ten gunste van commerciƫle belangen.

Het gebrek aan urgentie in de VS komt tegen een achtergrond van bezorgdheid wereldwijd die natuurbeschermers the battle losing. Die angst werd samengevat vorig jaar door de Rode Lijst van de World Conservation Union, een milieu-netwerk. De lijst 16.306 soorten omschreven als kwetsbaar, bedreigd of ernstig bedreigd.

The Washington Post gisteren gepubliceerde interne documenten van de ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat ambtenaren vaak aanbevelingen overruled van wetenschappers. Het gebrek aan recente benamingen kunnen worden gemotiveerd door verschillende belangen, zoals de wens niet te olie-exploratie of woningbouw gekluisterd door een noodzaak om habitats die zijn huis aan bedreigde soorten te beschermen te zien.

Maar de bureaucratische obstructie kan ook wijzen op een verscherping van de uitgaven over de hele linie gevoeld dit jaar, omdat van de miljarden gespendeerd aan de oorlog in Irak. Het plaatsen van soorten op de lijst moet vaak worden gevolgd met de federale uitgaven.

Ambtenaren van het ministerie van Binnenlandse Zaken aangedrongen de echte reden was dat het is belemmerd sinds de jaren 1990 door de rechtszaken van de instandhoudings-en andere groepen.

Een relatief nieuwe groep, de Wachters Wild Earth, gevestigd in het westen van Amerika, een rechtszaak aangespannen op woensdag op zoek naar een rechterlijk bevel tot 681 soorten te beschermen in een keer, zoals slakken, vlinders en planten.

De groep zei dat de situatie urgent is, en beschreef de wegversperring door de regering-Bush over de aanwijzing als crimineel. De documenten die door de Post show personeel te vertragen of te blokkeren aanduiding door middel met inbegrip van veranderingen in de manier waarop ze te beoordelen bedreigde soorten.

Boxer Hond: Het gebruik van Crate
Blauwe Rus-A Lovely Idee voor een huisdier
Zeldzame leeuwen gedood in de Indiase Game Reserve door vermeende stropers.
Heupdysplasie Behandeling
Labrador hond
Symptomen diabetes bij katten
Het belang van onderzoek Uw Havanezer fokker
Problemen met het voorspellen Bichon Frise Training
Wat te zoeken bij het op zoek naar een Rottweiler Rescue Centre
Look Good, Feel Good: Groom jouw tekkel
Pot Belly Varken – Tips om te zorgen voor pot Bellied Varkens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create