Altijd kopen van een Rottweiler fokker en nooit een Pet Store

Er is een hele reeks van redenen waarom een huisdier winkel is een slechte plek om een huisdier te krijgen en het is vooral een slechte plek om een Rottweiler te krijgen. Je moet altijd je Rottweiler van een gerenommeerde fokker Rottweiler en iemand die de tijd neemt niet alleen om te broeden en de zorg voor uw hond voordat je het leert, maar ook uw hond de basis van het overleven in een huiselijke omgeving voordat u zelfs naar uw thuis. Er zijn veel echt goede redenen om dierenwinkels vermijden en de lijst wordt langer elke dag.

De vele verschillende humane samenlevingen hebben een uitdrukking voor de plaats waar dierenwinkels krijgen hun pups, en dat zinsdeel puppy molen. In een pup molen honden zijn gefokt in onreine omstandigheden en worden gehouden in grote aantallen in kooien in een paar vuile achterkamertje ergens. Ze worden gevoederd en gedrenkt, maar ze hebben geen menselijke interactie. Dan is de pups worden getrokken uit een kooi en opgestuurd naar een dierenwinkel en verkocht aan jou. Dit is slechts het begin van de dierenwinkel horror verhaal.

Wanneer u uw Rottweiler puppy van een Rottweiler fokker van uw fokker zal beginnen lekker met gedetailleerde verzorging en voeding instructies die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u uw hond alles wat hij nodig heeft geven. Een fokker nam de tijd om je pup gebruikt om in een huis wonen omgeving en heeft geprobeerd om uw pup gebruikt om het gerammel en de opwinding die elke dag gaat in de gemiddelde woning te krijgen.

Een huisdier winkelbediende is er om u ring uit en je geld op te nemen. Ze hebben meestal niets weten over je hond en kan absoluut bieden u geen advies dat zal je helpen bij het opvoeden en verzorgen van uw hond. Uw pup heeft alleen gezien dat mensen door het rooster van een kooi en is nog nooit buiten hun kooi, zodat uw huis zal een gloednieuw zijn, en mogelijk angstaanjagende, ervaring voor uw huisdier op te slaan puppy.

Als u uw Rottweiler pup bij een gerenommeerde Rottweiler breeder kunt u behoorlijk veel zeker van zijn dat de pup is in goede gezondheid als fokkers te controleren voor de ziekte en eventuele gezondheidsproblemen. Als er problemen zijn later op de fokker zal samen met u op te lossen. Een dierenwinkel een puppy is een product en sommige producten problemen hebben gewoon door de massaproductie methoden die worden gebruikt om ze te maken. Dit is echt een trieste manier om een dier te behandelen en is iets wat niemand zou ondersteunen.

Dierenwinkels hebben hun niche van de verkoop van dierbenodigdheden, dat we allemaal nodig hebben voor onze huisdieren, maar ze mogen niet worden verkocht levende dieren op alle. Pups verkocht aan een dierenwinkel hebben een zeer lage kans op een gezond leven en dat kan een ongelukkige uitkomst voor u en uw gezin als de pup te worden. Als mensen gestopt met kopen van pups in dierenwinkels dan misschien zouden ze eindelijk stoppen met ze te verkopen en de puppy molens zou ophouden te bestaan.

Resource Box:

Sharon Davies is een dierenliefhebber met vele jaren ervaring fokken veel rashonden. Dit artikel geeft u de voordelen van het kopen van Rottweiler fokkers over een dierenwinkel. Als u behoefte aan goede informatie Rottweiler als het gaat om het vinden van een goede fokker, dan kunt u dit artikel.

Informatie over de Gorilla
Zonnebrand en huidkanker – Bescherm uw kat in De Zomer
Redenen waarom Pet Doors Voor glazen schuifdeur mei Uw veiligheid in gevaar brengen
Portemonnee Pet Carrier: voor-en nadelen van de Beurs Pet Carriers!
Brulaap – Loudest landdieren
Jeukende Sneezy Katten – Katten kunnen ook allergie├źn.
Verschillende kattenrassen: Soorten Cats
Waarom De Pommeren is een perfecte huisdier
Hond diarree medicijnen voor zenuwen van uw hond
14 vereisten om een hond trainer
Bichon Frise hebben overleefd vele ups en downs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create