Aanpakken kattenbak geuren Met Gemak

Soms heb je de wens van de kattenbak was niet in uw huis, het stinkt, kan het een pijn schoon te maken, en soms uw kat zal het niet gebruiken. Maar, zou je zelfs denken aan een kat die niet getraind is kattenbak? Opleiding van een kat kan moeilijk zijn, maar eenvoudig gemaakt. Sommige bedrijven hebben zelfs naar buiten komen met een opleiding systemen die zijn gemaakt voor katten van opleiding naar elektrische voor in de grond cat hekken. Kattenbakken noodzakelijk zijn voor alle katten-liefhebbende huishoudens. Om het vak ruiken fris en om de kat te houden met de doos, zijn er dingen die je kunt doen op een dagelijkse en wekelijkse basis.

Eerste kijken naar het aantal kattenbakken in uw huis ten opzichte van het aantal katten dat u hebt. Elke kat moet haar eigen vak. Als u een kat, dan kunt u meerdere dozen te overwegen. Het plaatsen van een box in een paar gebieden van uw huis kan uw kat te ontmoedigen van het gebruik van niet-box gebieden. Netheid is uiterst belangrijk om uw kat. Als u hier niet aan houden de doos schoon, dan kan uw kat begint te gebruiken op andere plaatsen van uw huis. Dit kan een enorm probleem dat moeilijk te corrigeren worden. Als uw kat maakt gebruik van een ander gebied, dan moet je grondig te reinigen onmiddellijk aan en onderzoekt haar kattenbak (zodat ze niet de behoefte om terug te keren op dezelfde plek voelen). Misschien haar nest box vuil is, of ze gewoon niet zoals het nestje.

Kattenbezitters zijn voortdurend klagen dat het niet uitmaakt hoe vaak ze schep het vak elke dag, de geur blijft. Als alles anders wordt verzorgd, dan is een of tweemaal daags scooping moet het elimineren van de geuren. Zo niet, dan is het probleem niet met uw frequentie van opscheppen. Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat u een samenklontering nest gebruikt. Het is veel makkelijker te verwijderen afval met behulp van een nest, dat bosjes. Wees niet te uiteenvallen van de bosjes als je scoop hen. De deeltjes die terugvallen in de box kan doorgaan met de geuren. Het nest moet regelmatig worden gewijzigd om de groei van bacteriƫn (die ook kan leiden tot ongewenste geuren) te voorkomen. Lees de suggesties op de achterzijde van de doos. Veel nesten moeten volledig vervangen te worden in de week. Vervanging van het nest is een andere mogelijkheid voor het schoonmaken. Iedere keer als je in een nieuw nest, moet het vak ook worden gereinigd. Het wassen van de box, alles wat je hoeft te doen is gebruik van warm water en zeep. Reinigen leveringen worden niet aanbevolen, de geuren die vrijkomen kan uw kat om te stoppen met de doos kunnen veroorzaken. Wanneer u de kattenbak weer vullen, nogmaals door te lezen op het etiket. Het nest moet diep genoeg zijn voor je kat om te krabben rond. Ondiep nest is vaak voegt aan stank. De geur kan gemakkelijk worden uitgevoerd rond uw huis, in hun gezellige huisdier bed en / of huisdier vervoerder.

Er zijn veel geur blockers, die u kunt kopen bij de winkel. U kunt besteden tonnen geld, en nooit te ontdoen van het probleem. Een goede, goedkope manier om de controle geuren helpen begint met een schone, lege doos. Neem regelmatig huishoudelijke zuiveringszout en giet het in de bodem van de doos. Je moet een heel dun laagje van zuiveringszout, en dan bedekken met het nest. Doe dit elke keer dat je het nest, en u in staat zullen zijn om een verschil te merken.

Als je geen tijd hebt om uw kattenbak schoon elke dag, overweeg dan de aanschaf van een zelfreinigende kattenbak. De CatGenie is een dergelijke reiniger die zorg draagt voor bijna alles voor u, en u kunt de frequentie van het schoonmaken. Het haken tot een watervoorziening. Het verwijdert uw kat afval, en daarna wast en droogt de doos. In plaats van gewone nest, de CatGenie maakt gebruik van speciale, herbruikbare nest. Zelfreinigende kattenbakken reinigingsmiddelen kan kostbaar zijn, maar tot op zekere katteneigenaren ze een redder in nood.

Iedereen wil een schone, frisse geur huis. Het laatste wat je wilt is om te ruiken een kattenbak. Kattenbakken moeten vaak worden schoongemaakt; het nest moet worden veranderd uit en de doos moet grondig gewassen worden op een wekelijkse basis. Soms, het toevoegen van een laag zuiveringszout op de bodem van de doos kan helpen met geuren. Als je niet kan veroveren de kattenbak geur, overweeg dan te proberen een zelfreinigende kattenbak. Ze kan wel prijzig, maar ze kunnen ook zorgen voor de schoonmaak kracht en frequentie die je niet kunt. Als uw kat stopt met haar doos, ga dan direct naar de bron: haar doos. Je moet altijd onthouden dat reinheid is zeer belangrijk voor uw kat!

Reist met uw Chihuahua
Dog Warmte Symptomen
Veelgestelde vragen over Golden Retriever probleemgedrag
Het vinden van Lost Labrador Retrievers
Hond Braken – Welke Kan Uw hond Vomit Make?
Doen Dierenasielen bieden voordelige Shih Tzu pups te koop?
Honey Bee
Meer informatie over Crate opleiding van een hond
Great Dane Care
The Sky Terrier
Pet Food keuzes vergen een zorgvuldige afweging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create