A Life geconserveerd met Havanese Rescue

Niets maakt het hart en de ziel zich beter voelen dan helpen om het leven van een klein Havanezer hond te slaan. Havanezer redding is er aan de hand dagelijks met diverse organisaties over de hele Verenigde Staten. Kunt u contact opnemen met een van deze organisaties ofwel om een cut iets Havanezer voor je eigen of Havanezer inlichtingen te verkrijgen en misschien zelfs bieden uw diensten en vrijwilliger om te helpen.

Het adopteren van een dier dat ofwel was mishandeld of verlaten kan een moeilijke zaak zijn in eerste instantie. Moet het dier aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en het moet ook voortdurend worden herinnerd dat het geliefd is en dat het veilig is in haar nieuwe huis. Als de eigenaar van een geredde Havanezer u een machtige opdracht voor je maar zodra je helpen uw nieuwe huisdier zich thuis voelen het is zeer de moeite waard. Dus wees geduldig met uw nieuwe huisdier en altijd zeker aan te geven dat liefde en troost.

Iedereen houdt ervan om zich welkom voelen in hun eigen huis en u kunnen helpen uw nieuwe Havanezer zich thuis voelt meteen door ervoor te zorgen hebben ze hun eigen woonkamer. Een deel van de Havanezer redding proces is ervoor te zorgen dat de Havanezer weet dat het welkom is in haar nieuwe huis en je kunt dat doen door middel van een bed, een schotel, water en schotel in een gebied waar de hond gemakkelijk kan vinden, maar ook waar het kan nog wat privacy.

Als u andere dieren dan wilt u wellicht de Havanezer een beetje tijd om zelf in een grote open ruimte te geven ergens vóór bloot te stellen aan de andere dieren van het huis. Een populaire manier om dit te doen is om te controleren of u de Havanezer in de kamer waar het kan in worden afgesloten met een deur, maar er is een kleine opening tussen de deur en de vloer. Op deze manier alle dieren hebben een paar dagen met elkaar zin in het huis voordat ze voldoen van aangezicht tot aangezicht.

Het belangrijkste ding met uw Havanezer reddingshond is aan te geven dat veel liefde en aandacht en laat hem weten dat het is van harte welkom in uw huis en het is veilig. Een manier om te helpen die dagelijks wordt grooming van uw Havanezer. De Havanezer vereist dagelijks te poetsen en verzorgen van een gezonde vacht te onderhouden en dit is de perfecte kans om je Havanezer dat het veilig is en geliefd in uw huis te laten zien. Vind sommige speelgoed voor uw Havanezer en zet opzij elke dag tijd om te spelen met je nieuwe hond. Positieve interactie is erg belangrijk.

Voor meer informatie kunt u Havanezer scout het internet voor sites die u kan bieden advies en zorg instructies voor uw nieuwe Havanezer. Vergeet niet dat u een hond die niet kan begrijpen wat het betekent om bemind te worden als het is waarschijnlijk het meest verwaarloosde van zijn leven, dus doe de juiste dingen en wees geduldig zijn.

Fiona Kelly is een dierenvriend die ondersteunt dierenambulance goede doelen. Havanezer redding is iets dat zal u het gevoel dat je hebt gedaan iets moois voor een ander levend wezen. Als je een Havanezer hond dan zeker om te kijken van alle de Havanezer informatie kunt u goed zorg voor uw huisdier.

Mongoose Feiten
King Cobra Habitat
Talking About Chihuahua Care
Toon je huisdier, krijg Care met luxe Dog Beds
Wat te overwegen met een Boston Terrier Puppy
Japanse Chin-De Imp
Pugs: Voorkomen is beter dan genezen
Kaukasische Mountain Dog
Behendigheid van de Hond Training en Agility Equipment
Hoe maak je Chicken Coop Bouw Easy
Bull Shark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create